SERIE A

Ο Ρανόκια είπε αντίο στο ποδόσφαιρο μία ημέρα μετά το διαζύγιο με τη Μόντσα

Ο Ρανόκια είπε αντίο στο ποδόσφαιρο μία ημέρα μετά το διαζύγιο με τη Μόντσα
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την Μόντσα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Αντρέα Ρανόκια, με τον 34χρονο Ιταλό αμυντικό να γνωστοποιεί μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Instagram το φινάλε της καριέρας του.

Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στην Ίντερ, από το 2010 μέχρι το 2022 (μέσα σε αυτό το διάστημα υπήρχαν και τρεις δανεισμοί του, σε Τζένοα, Σαμπντόρια και Χαλ), ο Αντρέα Ρανόκια επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι να μετακομίσει στην Μόντσα, όμως η παρουσία του στη νεοφώτιστη στην Serie A ομάδα αποδείχτηκε εξαιρετικά σύντομη.

Αιτία ένας τραυματισμός που υπέστη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A απέναντι στην Νάπολι στις 21 Αυγούστου (προηγουμένως είχε παίξει στο Κύπελλο κόντρα στην Φροζινόνε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Τορίνο), με τον υψηλόσωμο αμυντικό να αποφασίζει να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του μαζί της.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό τον επηρέασε σε σημαντικό βαθμό, με τον Ρανόκια να παίρνει την απόφαση να μην ψάξει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά να κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του.

Κάτι που κοινοποίησε μέσω δύο videos που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με τον Ιταλό να αναφέρει μεταξύ άλλων: "Είναι σαν να έχει σβήσει ένας διακόπτης μέσα μου. Δεν νομίζω ότι θα παίξω άλλο ποδόσφαιρο".

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ