ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ράμος ζητούσε από τον Ρουμπιάλες το 2020 να τον βοηθήσει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα

Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει γκολ με την Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ το 2018
Ο Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει γκολ με την Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ το 2018 @ 2018 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος ζήτησε το 2020 από τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλές, να τον βοηθήσει να κατακτήσει εκείνος τη Χρυσή Μπάλα.

Για ακόμα μία φορά η ισπανική εφημερίδα "El Confindecial' έφερε στη δημοσιότητα νέα συνομιλία του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλές, από το 2020. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής όμως, δεν ήταν ο Ζεράρ Πικέ, αλλά ο Σέρχιο Ράμος.

Σε αυτή ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ ζητούσε από τον Ρουμπιάλες να τον βοηθήσει με ό,τι μέσο διαθέτει, ώστε να κατακτήσει εκείνος τη Χρυσή Μπάλα.

Θυμίζουμε ότι η απονομή του τροπαίου για το 2020 ματαιώθηκε, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

"Ρούμπι, καλησπέρα. Ελπίζω εσύ και η οικογένειά σου να είστε καλά. Ξέρεις ότι δεν σου ζήτησα ποτέ τίποτα, αλλά αν θέλω να το κάνω σήμερα, είναι γιατί πιστεύω ότι είναι μια ξεχωριστή χρονιά για μένα λόγω της επίδοσής.

Θα ήθελα να με βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς, να μιλήσεις με ανθρώπους "κλειδιά" της UEFA και τις επαφές σου για το θέμα της Χρυσής Μπάλας. Θα σου ήμουν ευγνώμων σε όλη μου τη ζωή , όχι μόνο για μένα αλλά και γιατί πιστεύω ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο το αξίζει πολύ", ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ισπανός αμυντικός, με τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να απαντά:

"Γεια σου, Σέρχιο. Πρώτα απ' όλα, συγχαρητήρια, νομίζω όντως ότι είναι μια καλή χρονιά για να το πετύχεις. Ελπίζω να έχεις έναν υπέροχο τελικό Champions League (Καλοκαίρι 2020 λόγω πανδημίας). Φυσικά, η Χρυσή Μπάλα δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά με ό,τι μπορώ να σε βοηθήσω θα το κάνω", με τον Ράμος να κλείνει τη συζήτηση ως εξής:

"Ξέρω ότι δεν εξαρτάται από σένα, αλλά οι επαφές είναι το "κλειδί". Τέλος πάντων, βασίζομαι στη βοήθειά σου. Θα τα πούμε από κοντά όποτε θέλεις και θα φάμε".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ