ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Ο Ράις αποθέωσε τον Μόγιες: "Ίσως είναι ο καλύτερος προπονητής της Γουέστ Χαμ"

Ο Ντέιβιντ Μόγες με το μετάλλιό του μετά την κατάκτηση του Conference League
Ο Ντέιβιντ Μόγες με το μετάλλιό του μετά την κατάκτηση του Conference League 2023 AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Ντέκλαν Ράις μετά την κατάκτηση του Conference League από τη Γουέστ Χαμ αποθέωσε τον Ντέιβιντ Μόγιες, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο προπονητή των σφυριών.

Η Γουέστ Χαμ έζησε μία μεγάλη βραδιά. Χάρη στο γκολ του Μπόουεν στο 90', τα σφυριά επικράτησαν 2-1 της Φιορεντίνα και έφτασαν στην κατάκτηση του Conference League.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες είχε την τιμητική του, καθώς πανηγύρισε την πρώτη του ευρωπαϊκή κούπα και την δεύτερή του συνολικά (έχει πάρει και Community Shield με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Ο Ντέκλαν Ράις στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού αποθέωσε τον προπονητή του. Αναφέρθηκε σε αυτά που έχει πετύχει στην ομάδα και τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο προπονητή της Γουέστ Χαμ.

"Θέλω να αναφερθώ στον προπονητή. Δοκιμάστηκε τη φετινή σεζόν και υπήρξε περίοδος που πολλοί οπαδοί ήθελαν να φύγει γιατί τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Όμως αν κοιτάξεις την θητεία του στο κλαμπ:

Μας έσωσε, ήρθε ο Πελεγκρίνι, τότε μάς έσωσε ξανά, έπειτα μας οδήγησε στην Ευρώπη για δύο συνεχόμενες χρονιές και τώρα κατακτήσαμε την κούπα. Είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής της Γουέστ Χαμ" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ CONFERENCE LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ