ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Σάσα, αποχώρησε ημιλιπόθυμος και με τη βοήθεια φορείου από γήπεδο

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Σάσα, αποχώρησε ημιλιπόθυμος και με τη βοήθεια φορείου από γήπεδο
PRINT SCREEN

Ένα εξαιρετικά δυσάρεστο συμβάν έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα Φορταλέζα - Κοριτίμπα, με τον πρώην παίκτη του Άρη, Λούκας Σάσα, να λιποθυμάει στο γήπεδο και να χρησιμοποιείται φορείο για την διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Ο αγώνας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος μεταξύ της Φορταλέζα και της Κοριτίμπα βρήκε την γηπεδούχο να επικρατεί με 3-1 ωστόσο επισκιάστηκε από ένα δυσάρεστο συμβάν που είχε ως πρωταγωνιστή έναν παίκτη που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα.

Ο λόγος για τον Λούκας Σάσα, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και νυν της Φορταλέζα να αισθάνεται αδιαθεσία την ώρα του ματς και να ξαπλώνει στον αγωνιστικό χώρο, με ασθενοφόρο να μπαίνει άμεσα και τον παίκτη να αποχωρεί στο 14', για να διακομιστεί άμεσα σε νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

"Ο παίκτης ένιωσε αδιαθεσία και διακομίστηκε σε νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας", ανέφερε μέσω ανακοίνωσης η Φορταλέζα, με τα ΜΜΕ της χώρας να τονίζουν πως η κατάστασή του 32χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου δεν εμπνέει ανησυχία αλλά παρόλα αυτό θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα εντός του νοσοκομείου για να είναι υπό διαρκή παρακολούθηση από τους γιατρούς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ