ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Ποτσετίνο τα έβαλε με δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου και υπερασπίστηκε τον Μέσι

Οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια αγώνα της Παρί κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 24 Νοεμβρίου 2021
Οι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια αγώνα της Παρί κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 24 Νοεμβρίου 2021 @2021 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του από ερωτήσεις δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου και πέρασε στην αντεπίθεση ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Λιονέλ Μέσι θα αρχίσει να σκοράρει και με τη φανέλα της Παρί.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην κορυφή της Ligue 1 έχοντας ήδη διψήφια διαφορά ασφαλείας από την πλησιέστερη διώκτριά της Μαρσέιγ, παρόλα αυτά στο στρατόπεδο των Παριζιάνων δεν επικρατεί ηρεμία αλλά ένταση.

Λίγο το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ακόμα "λυθεί" όσον αφορά στο σκοράρισμα (1 γκολ στο πρωτάθλημα), λίγο η αβεβαιότητα που υπάρχει όσον αφορά στο μέλλον των Εμπαπέ και Ικάρντι έχουν συνθέσει μία περίεργη κατάσταση, που αποτυπώθηκε μάλιστα την Παρασκευή.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της δοκιμασίας της Παρί στην έδρα της Λανς το Σάββατο (4/12, 22:00, Novasports 2HD και LIVE SPORT24) και κατά τη διάρκειά της δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις για μεταγραφικά σενάρια που αφορούν παίκτες της ομάδας, με τον ίδιο να "αγριεύει" και να σηκώνεται μάλιστα από τη θέση του κάνοντας πως φεύγει.

Τελικά, επέστρεψε στη θέση του και είπε μεταξύ άλλων σε ρεπόρτερ που ήταν απέναντί του: "Δεν μπορώ να απαντήσω σε μία ερώτηση που δεν καταλαβαίνω επειδή δεν ξέρω τι θέλει να ρωτήσει.

Γιατί δεν έρχεστε από τη μεριά μου αφού ξέρετε τόσα πολλά για το ποδόσφαιρο;". Για να περάσει στη συνέχεια στην υπεράσπιση του Λιονέλ Μέσι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να σκοράρει. Ήμασταν άτυχοι ως τώρα. Ο Λέο έχει ένα εκπληκτικό και ξεχωριστό ταλέντο, πάντα έβαζε γκολ και θα συνεχίσει να το κάνει".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ