ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς στο Άιντραχτ - Ολυμπιακός, ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς στο Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ

Ο Έρικ Λάμπρεχτς σε αγώνα του Europa Conference League
Ο Έρικ Λάμπρεχτς σε αγώνα του Europa Conference League © 2021 AZIZ KARAMOV / AP IMAGES

Η UEFA όρισε τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Europa League, με τον Βέλγο Έρικ Λάμπρεχτς να σφυρίζει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη για το Conference League.

Η UEFA γνωστοποίησε τους ορισμούς της για τις αναμετρήσεις του Europa League και του Europa Conference League, μεταξύ των οποίων του Ολυμπιακού με τη Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη στη Δανία.

Στους ερυθρόλευκους η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου όρισε τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λουίς Κάμπος και Πέδρο Αλμέιδα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Έλντερ Μαλέιρο. Στο VAR θα είναι ο επίσης Πορτογάλος, Ζοάο Πινιέιρο με βοηθό τον Λουίς Γκολντίνιο.

Ο Τιάγκο Μάρτινς έχει σφυρίξει στο παρελθόν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα την περσινή σεζόν στην Ισπανία, στην οποία ο Δικέφαλος έμεινε στο "μηδέν", στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League, ενώ ο Πινιέιρο ήταν ο άρχων του αγώνα στην πρόσφατη αναμέτρηση του Δικέφαλου με τη Σλόβαν για το Europa Conference League.

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς, με βοηθούς τους Ριέν Βανιζέρε και Τζο ντε Βερντ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Βέλγος Νάθαν Βερμπούμεν. Υπενθυμίζεται ότι στο Conference League δεν υπάρχει VAR.

Ο 37χρονος Βέλγος ρέφερι δεν έχει διευθύνει παιχνίδι ελληνικής ομάδας στο παρελθόν σε επίπεδο ανδρών, καθώς έχει σφυρίξει παιχνίδι της Εθνικής Κ17 και της Κ19 του Ολυμπιακού στο Champions League.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ