ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο πολύτιμος Ίνγκι Ίνγκασον

Ο Ίνγκασον έχει σκοράρει για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη και τρέχει με τη μπάλα
Ο Ίνγκασον έχει σκοράρει για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη και τρέχει με τη μπάλα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίνγκι ίνγκασον αποτελεί σημείο αναφοράς και στην επίθεση του ΠΑΟΚ φέτος, καθώς με τα γκολ που σκοράρει δίνει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ «έσωσε το τομάρι του» όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ίνγκι Ίνγκασον μετά το ντέρμπι με τον Άρη, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος βγήκε χαμένος από την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Η αδυναμία σωστής ανάπτυξης, τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία ήταν ζητήματα που προϋπήρχαν, προέκυψαν ωστόσο και άλλα και κυρίως το θέμα Πασχαλάκη που δεν μπορεί να μην έχει προεκτάσεις.

Όσα έγιναν στα επίσημα της Τούμπας και συνεχίστηκαν μετά την λήξη του τοπικού ντέρμπι στα αποδυτήρια, δημιουργούν σημαντικό ζήτημα εντός ΠΑΟΚ που έχει να κάνει και με το μέλλον του Έλληνα γκολκίπερ.

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Και μέσα σε όλα τα αρνητικά προέκυψε μια ακόμη «ηγετική» εμφάνιση του Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός που έφτασε τα 6 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και δημιουργεί ρεκόρ καριέρας σε παραγωγικότητα αποτελεί σημείο αναφορά πλέον εκτός από την άμυνα και στην επίθεση του Δικεφάλου. Το παράδοξο είναι ότι με τα 5 του γκολ στο πρωτάθλημα είναι αυτή την στιγμή μαζί με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς ο τρίτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη λίγκα πίσω από τους Τζόλη και Σβιντέρσκι .

ΔΙΝΕΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ

Και είναι επίσης χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τα γκολ ήταν αυτά που έδωσαν βαθμούς στην ομάδα του. Ο Ίνγκασον σκόραρε το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, «καθάρισε» το παιχνίδι με το Βόλο σκοράροντας το τρίτο γκολ του Δικεφάλου που διαμόρφωσε το τελικό 3-1, άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, έσωσε το βαθμό απέναντι στον Απόλλωνα ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 88΄.

Και χθες στο ντέρμπι με τον Άρη εκτός από το γκολ με το οποίο μείωσε το σκορ σε 2-1 κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Βιεϊρίνια.

Το γκολ του Ίνγκασον απέναντι στον Άρη:

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ/ ΛΕΠΤΟ/ ΣΚΟΡ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ/ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός/ 65΄/ 1-1/ 2-1

ΠΑΟΚ-Βόλος/66΄/2-1/3-1

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός/51΄/0-0/1-1

ΠΑΟΚ- Απόλλων Σμύρνης/88΄/1-2/2-2

ΠΑΟΚ-Άρης/87΄/0-2/2-2

ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ

Το συμβόλαιο του Ίνγκι Ίνγκασον με τον ΠΑΟΚ εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 και το γεγονός ότι η επόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία της ισχύος του, έχει αναγκάσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να ξεκινήσουν τις επαφές με την πλευρά του Ισλανδού για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του για την ανανέωση του.

Το θέμα της ανανέωσης του Ίνγκασον είναι περίπλοκο. Πρώτα από όλα είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες από το εξωτερικό, με τον ΠΑΟΚ να απαντά αρνητικά σε μεγάλη πρόταση που δέχθηκε από αγγλική ομάδα το Γενάρη για την παραχώρηση του. Από την άλλη πλευρά σημαντικό ρόλο θα παίξει το οικονομικό με τα δεδομένα να έχουν τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες αλλάξει στα συμβόλαια που δίνει ο Δικέφαλος στους παίκτες του. Οι δύο αυτοί παράγοντες το ενδεχόμενο ενδιαφέρον ομάδων για τον ποδοσφαιριστή και το ύψος του συμβολαίου που θα προτείνει ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο παράγοντες που θα καθορίσουν το μέλλον του Ίσλανδου στην Τούμπα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ