ΑΓΓΛΙΑ

Ο Πολ Σκόουλς ξέμεινε από καύσιμα στη μέση του δρόμου

Ο Πολ Σκόουλς ξέμεινε από καύσιμα στη μέση του δρόμου
Ο Πολ Σκόουλς ξέμεινε από καύσιμα στη μέση του δρόμου PRINT SCREEN INSTAGRAM: ALICIA.SCHOLESX

Θύμα της κρίσης καυσίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο έπεσε και ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, ο οποίος ξέμεινε από βενζίνη στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα να περιμένει βοήθεια και συγκεκριμένα ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Τα καύσιμα έχουν εξαντληθεί στο 90% των αντλιών βενζίνης και ντίζελ στα πρατήρια καυσίμων στη Βρετανία, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/9). Το πρόβλημα ξεκίνησε την Παρασκευή (24/9) μετά την ανακοίνωση γνωστής εταιρείας υδρογονανθράκων ότι κλείνει προσωρινά μικρό αριθμό πρατηρίων της, καθώς δεν μπορούσε να τα εφοδιάσει. Και αυτό διότι δεν υπάρχουν αρκετοί οδηγοί βυτιοφόρων να μεταφέρουν καύσιμα σε όλα της τα πρατήρια.

Από την κρίση στα καύσιμα που ταλαιπωρεί την πλειονότητα των Βρετανών δεν μπόρεσε να ξεφύγει ούτε ο Πόλ Σκόουλς. Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ξέμεινε από καύσιμα με το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου. Τη στιγμή μάλιστα, απαθανάτισε η κόρη του, η οποία ανέβασε στα social media το σχετικό video, στο οποίο και φαίνεται κάποιος που έφερε στον 46χρονο Άγγλο ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Η έλλειψη καυσίμων έχει επίσης, οδηγήσει στην αναβολή περισσότερων από 50 αγώνων ποδοσφαίρου στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ