PREMIER LEAGUE

Ο Πογκμπά ειρωνεύτηκε τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ που τον έβριζαν

Ο Πολ Πογκμπά ειρωνεύεται τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ που τον έβριζαν
Ο Πολ Πογκμπά ειρωνεύεται τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ που τον έβριζαν PRINT SCREEN TWITTER: UNITED ZONE

Στο στόχαστρο των οπαδών της Γουέστ Χαμ βρέθηκε ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος αν και τα "άκουσε" μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο δεν έσκυψε το κεφάλι, αλλά τους ειρωνεύτηκε ενόσω κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.

Με διάφορα κοσμητικά επίθετα "στόλισαν" οι φίλοι της Γουέστ Χαμ τον Πολ Πογκμπά μετά το φινάλε της αναμέτρησης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία και βρήκε νικήτρια με 2-1. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 94' κι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού ο Ντε Χέα απέκρουσε το σουτ του Νομπλ από την άσπρη βούλα.

Όπως ήταν λογικό, οι φίλοι της Γουέστ Χαμ ήταν έξαλλοι μετά τη λήξη του αγώνα και θέλησαν να εκδηλώσουν την ιδιαίτερη συμπάθειά τους στον Πολ Πογκμπά. Ο 28χρονος μέσος άκουσε πολλά "γαλλικά" από τις κερκίδες, αλλά δεν μάσησε. Αντίθετα, το πήρε στην πλάκα, γέλασε κι όσο τον έβριζαν, τόσο εκείνος τους ειρωνευόταν.

Προκειμένου να μην ξεφύγει ωστόσο, η κατάσταση ο Μάικλ Κάρικ που βρισκόταν δίπλα του, όπως και οι υπόλοιποι της Γιουνάιτεντ φρόντισαν να ηρεμήσουν τον Γάλλο διεθνή, σπρώχνοντας τον προς τα αποδυτήρια.

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ