ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Πικέ "κάρφωσε" τον Ράμος στον Ρουμπιάλες

Ο Ζεράρ Πικέ στο clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ
Ο Ζεράρ Πικέ στο clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ © 2020 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να μετέφερε στον Λουίς Ρουμπιάλες ένα μήνυμα που του είχε στείλει ο Σέρχιο Ράμος, και στο οποίο του εξέφραζε την άποψη του ότι δεν πρέπει να αναμειχθούν στην υπόθεση για τις αποφάσεις της Ένωσης των παικτών.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που "καίνε" τον Ζεράρ Πικέ, με τον έμπειρο Ισπανό αμυντικό να βρίσκεται στο στόχαστρο έπειτα από όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Confidencial.

Αυτή τη φορά, ο έμπειρος αμυντικός φαίνεται πως πρόδωσε τον συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο άλλοτε ηγέτης της Ρεάλ τού ξεκαθάρισε πως δεν θα έπρεπε να αναμειχθούν στην υπόθεση για τον τρόπο με τον οποίο παρεμβαίνει ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας στις αποφάσεις της Ένωσης των παικτών.

"Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε έξω από αυτό", ανέφερε χαρακτηριστικά στο ηχητικό που του έστειλε ο νυν αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Πικέ ωστόσο, να το μοιράζεται με τον Ρουμπιάλες

Θυμίζουμε πως οι δύο τους (Πικέ - Ρουμπιάλες) είχαν συνεργαστεί ώστε να πουλήσουν το Supercopa στη Σαουδική Αραβία, πρότζεκτ από το οποίο η εταιρία του Πικέ, Kosmos, εισέπραξε προμήθεια ύψους 24.000.000 ευρώ.

Αργότερα μάλιστα αποκαλύφθηκε πως ζήτησε από τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας αφενός να λειτουργήσει ως μεσάζοντας για να κληθεί στην εθνική Ισπανίας για τους Αγώνες στο Τόκιο, και αφετέρου μία χάρη για την ομάδα στην οποία είναι ιδιοκτήτης.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ