SPORTS & GOSSIP

Ο Πικέ και η Σακίρα ταξίδεψαν μαζί στην Τσεχία μετά το χωρισμό, για χάρη του 8χρονου γιου τους

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ σε κοινή δημόσια έξοδό τους | 9 Σεπτεμβρίου 2014
Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ σε κοινή δημόσια έξοδό τους | 9 Σεπτεμβρίου 2014 @2014 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, οι Ζεράρ Πικέ και Σακίρα ταξίδεψαν μαζί στην Τσεχία για να δουν διά ζώσης τον 8χρονο γιο τους, Μίλαν, να συμμετέχει σε τουρνουά μπέιζμπολ με την εθνική ομάδα της Καταλωνίας.

Οι Ζεράρ Πικέ και Σακίρα αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στις ζωές τους μετά από 12 χρόνια μαζί, διάστημα στο οποίο απέκτησαν μάλιστα δύο παιδιά, τους Μίλαν και Σάσα, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει να παραμένουν κοντά στα παιδιά τους.

Απόδειξη το ταξίδι που έκαναν μαζί στην Χλουμπόκα της Τσεχίας, αμέσως μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου τους, προκειμένου να στηρίξουν τον 8χρονο γιο τους, Μίλαν, που έπαιρνε μέρος σε τουρνουά μπέιζμπολ ως μέλος της εθνικής ομάδας της Καταλωνίας.

"Οι σχέσεις τους δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο αλλά για το καλό των παιδιών τους ταξίδεψαν μαζί εκεί", ανέφερε η ισπανική εφημερίδα "El Periodico" που έκανε την αποκάλυψη για το ταξίδι του στόπερ της Μπαρτσελόνα και της Κολομβιανής τραγουδίστριας.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένου τουρνουά μπέιζμπολ άρχισε την περασμένη Πέμπτη με τη συμμετοχή 24 ομάδων και εκείνη του μικρού Μίλαν τερμάτισε στην 4η θέση, αφού ναι μεν πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο όμως έχασε την Κυριακή, στο ματς που το διάσημο πρώην ζευγάρι ήταν εκεί για να τον εμψυχώσει παρά το χωρισμό τους.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ