ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πιεμπονγκσάντ θέλει τον Καραγκούνη "πρεσβευτή" του Παναθηναϊκού

Ο Πιεμπονγκσάντ θέλει τον Καραγκούνη "πρεσβευτή" του Παναθηναϊκού
Καραγκούνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν το πλάνο για τη στελέχωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θέλουν τον Γιώργο Καραγκούνη σε ρόλο "πρεσβευτή" του συλλόγου.

Μετά την οριστικοποίηση και της συμφωνίας με τον Γιώργο Δώνη, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο γιος του Πιτ και οι εν Ελλάδι συνεργάτες τους ασχολούνται με δύο βασικά θέματα: τη στελέχωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τα προβλήματα με τους μεταγραφικούς περιορισμούς.

Προφανώς, θεωρούν ότι είναι πλέον θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο (την επόμενη εβδομάδα παίρνουν στα χέρια τους την έκθεση της Deloitte για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ) και προχωρούν στις επόμενες κινήσεις τους.

Κυρίαρχο ζητούμενο είναι η στελέχωση της ΠΑΕ, στην οποία δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πάντα. Ούτε να φέρουν... δέκα στελέχη από το εξωτερικό. Τουλάχιστον στην εφετινή - μεταβατική - σεζόν οι αλλαγές θα είναι μετρημένες. Μια εξ' αυτών που θα ήθελαν να κάνουν οι Ταϊλανδοί επιχειρηματίες είναι και η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στο κλαμπ.

Με την ιδιότητα του "πρεσβευτή" του συλλόγου, ως ένα αδιαμφισβήτητο "καθαρό" ποδοσφαιρικό πρόσωπο, ως έναν πρωταθλητή Ευρώπης που έχει συνδέσει άρρηκτα την καριέρα του με τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια. Με μια ιδιότητα αντίστοιχη του Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό, αν και ο Γάλλος ασχολείται πολλάκις και με άλλα θέματα στους Ερυθρόλευκους.

Αν θα δεχθεί ο "Κάρα" την πρόταση που είναι πολύ πιθανό να του γίνει τις επόμενες ημέρες; Άγνωστο. Έχει πολύ καλή σχέση με τον Νίκο Νταμπίζα, δεν θα υπάρχει πλέον το πρόβλημα με τον... Γιάννη Αλαφούζο που θα έχει αποχωρήσει από την ΠΑΕ, αλλά τους τελευταίους μήνες δεν έδειχνε "ζεστός" για να μπλέξει με τη Σούπερ Λίγκα γενικώς και... ειδικώς. Μπορεί, πάντως να προγραμματιστεί συνάντηση με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία και εν συνεχεία, μετά την πρόταση, όλα θα είναι ανοιχτά.

Ακόμα είναι νωρίς, άλλωστε. Μέχρι την έναρξη της επόμενης σεζόν θα δούμε ούτως ή άλλως καινούρια πρόσωπα στον παναθηναϊκό οργανισμό...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ