ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πιάνιτς διέψευσε ότι έπινε και κάπνιζε μία μέρα πριν το ματς της Βοσνίας με τη Φινλανδία

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς σε αναμέτρηση της Μπεσίκτας με τη Σπόρτινγκ στο Champions League
Ο Μίραλεμ Πιάνιτς σε αναμέτρηση της Μπεσίκτας με τη Σπόρτινγκ στο Champions League © 2021 AP IMAGES

Ο μέσος της Μπεσίκτας, Μίραλεμ Πιάνιτς, διέψευσε με ανάρτησή του ότι εθεάθη να καπνίζει και να πίνει σε ένα μπαρ πριν την αναμέτρηση της εθνικής Βοσνίας κόντρα στη Φινλανδία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για fake news.

Το όνομα του Μίραλεμ Πιάνιτς πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλο στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, καθώς διέρρευσαν φωτογραφίες που τον δείχνουν το προηγούμενο βράδυ της αναμέτρησης με τη Φινλανδία (1-3) στα προκριματικά του Μουντιάλ να καπνίζει και να πίνει αλκοόλ. Ως εκ τούτου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας, Ιβάιλο Πέτεφ, άφησε τον μέσο της Μπεσίκτας εκτός αποστολής, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Από τη μεριά του, ο 31χρονος Βόσνιος διεθνής, τοποθετήθηκε μέσω instagram story, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι το υλικό που διέρρευσε είναι παλιό: "Θέλω να διαψεύσω την είδηση. Το να μην παίξω ήταν απόφαση του προπονητή. Παρεμπιπτόντως, αυτή η φωτογραφία είναι παλιά. FAKE NEWS", έγραψε χαρακτηριστικά ο Πιάνιτς.

Το insta story του Μίραλεμ Πιάνιτς για το σκάνδαλο πριν το παιχνίδι με τη Φινλανδία
Το insta story του Μίραλεμ Πιάνιτς για το σκάνδαλο πριν το παιχνίδι με τη Φινλανδία PRINT SCREEN INSTAGRAM

Η Βοσνία μετά τις ήττες από Φινλαδία (1-3) και Ουκρανία (0-2) τερμάτισε στην τέταρτη θέση του 4ου ομίλου και αποκλείστηκε από την τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ 2022.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ