ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Πέτροβιτς πηγαίνει στον Ολυμπιακό, αντάλλαγμα ο Τσούμιτς"

Ο Νιέγκος Πέτροβιτς με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα
Ο Νιέγκος Πέτροβιτς με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα AP PHOTO/MARKO DROBNJAKOVIC

Σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα "novosti.rs", ο Ολυμπιακός κινείται για την αγορά του Νιέγκος Πέτροβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα, προσφέροντας, πέρα από χρήματα, κι ως αντάλλαγμα τον Νίκολα Τσούμιτς.

Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκεται ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας "novosti.rs", κινείται για την απόκτηση του Νιέγκος Πέτροβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ (ύψος 1.85μ) έχει πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές τη φετινή σεζόν και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μεταξύ των οποίων είναι η Άντερλεχτ, η Σπόρτινγκ και η Σοθιεδάδ, πέρα απ' τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, οι διοικούντες τον Ερυθρό Αστέρα ζητούν 4.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, χρήματα που δεν προτίθεται να δώσει ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 2.500.000 ευρώ και τον Νίκολα Τσούμιτς ως αντάλλαγμα, ο οποίος αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ως δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Βέβαια, η ισπανική ομάδα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, διατηρεί οψιόν αγοράς ύψους 7.000.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ