ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Περέιρα έκανε έξαλλους τους οπαδούς της Κορίνθιανς με δήλωση για τη Λίβερπουλ

Ο Βίτορ Περέιρα σε αγώνα της Κορίνθιανς απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores | 17 Μαΐου 2022
Ο Βίτορ Περέιρα σε αγώνα της Κορίνθιανς απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores | 17 Μαΐου 2022 @2022 GUSTAVO GARELLO/AP IMAGES

Ο Βίτορ Περέιρα έχει λίγο καιρό στον πάγκο της Κορίνθιανς και μετράει αρκετά καλά αποτελέσματα, όμως μία δήλωσή του για την Λίβερπουλ είχε ως συνέπεια να δεχτεί σφοδρή κριτική τόσο από τους οπαδούς της ομάδας όσο και από μερίδα του Τύπου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βίτορ Περέιρα έχει αρκετά ικανοποιητική παρουσία με την Κορίνθιανς, έχοντας μόνο πέντε ήττες σε 20 αγώνες και οδηγώντας μέχρι στιγμής την ομάδα του στην κορυφή του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, παρόλα αυτά ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Για αυτό ευθύνεται ωστόσο ο ίδιος αποκλειστικά, αφού μετά από την ισοπαλία με την Σάο Πάουλο την περασμένη Κυριακή έκανε μία άστοχη δήλωση, που δεν ακούστηκε καθόλου καλά στους φίλους της Κορίνθιανς.

"Εάν με ρωτάτε, εγώ θα ήθελα να προπονήσω την Λίβερπουλ, με όλο το σεβασμό που έχω για την Κορίνθιανς Εδώ δεν είναι αυτό που θέλουμε, όσον αφορά στην αντίληψη που έχω για το παιχνίδι", δήλωσε ο Περέιρα (σε ερώτηση που του έγινε για τον επιθετικό Ρότζερ Γκέδες, ο οποίος έναν έναν μήνα πριν ήταν σε επαφές με την έτερη ποδοσφαιρική εκπρόσωπο του Λίβερπουλ, την Έβερτον, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας, UOL, Μένον, να στηλιτεύει τις δηλώσεις του Πορτογάλου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Όταν ο Βίτορ Περέιρα λέει πως έχει νικήσει πολλά ντέρμπι, ανέφερε την Κίνα, την Πορτογαλία, την Ελλάδα και την Τουρκία. Μικρά πρωταθλήματα, ντέρμπι που μπορούν να εξιτάρουν μία χώρα, αλλά που η φήμη τους δεν ξεπερνάει τα σύνορα.

Με ένα τέτοιο βιογραφικό, δεν θα φτάσει ποτέ στην Λίβερπουλ. Ποτέ. Ήταν μία πολύ ατυχής σύγκριση".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ