BRAND EXPERIENCE

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θέλει να mini κανένα ερωτηματικό στον τελικό

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θέλει να mini κανένα ερωτηματικό στον τελικό
AP

Η μεγάλη στιγμή για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε. Στο Instagram Live του SPORT24, οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης έκαναν ζέσταμα ενόψει του Σίτι - Ίντερ με Mini Rollitos.

Τικ τακ τικ τακ και η ώρα κοντεύει… Οι απανταχού φαν του ποδοσφαίρου είναι εξαιρετικά τυχεροί φέτος. Είδαν τελικό Παγκόσμιου Κυπέλλου και μερικούς μήνες μετά ετοιμάζονται για το φινάλε της σεζόν και στον επίλογο που θα μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φιναλίστ είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το σημαντικότερο τρόπαιο σε επίπεδο συλλόγων στην Γηραιά Ήπειρο. Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Ίντερ. Μάχη δυο διαφορετικών κόσμων αγωνιστικά.

Οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης στο Instagram Live του SPORT24 συζήτησαν για την επικείμενη αναμέτρηση. Ανέλυσαν το φαινόμενο Γκουαρδιόλα κι έδωσαν τις απαντήσεις τους εάν πρόκειται για τον πιο επιδραστικό προπονητή/μάνατζερ των τελευταίων ετών.

Παράλληλα, όμως, κουβέντα έγινε και για το συνοδευτικό. Φυσικά. Πώς αλλιώς θα γίνει η φάση τελικός σε ένα σούπερ ποδοσφαιρικό Σαββατόβραδο; Χωρίς το από δίπλα τέτοιες βραδιές δεν έχουν νόημα.

Και τι καλύτερο από να μοσχομυρίσει το σπίτι σου και να σε αποθεώσουν αλά Γκουαρντιόλα οι καλεσμένοι σου. Το σενάριο αυτό γίνεται πραγματικότητα με τα Mini Rollitos της alfa. Εγγυημένα.

Σακούλα, φούρνος, πιατέλα και έτοιμα για σερβίρισμα σε δύο υπέροχες γεύσεις: Μυζήθρα, φέτα, ποπ, γραβιέρα και πίτσα. Όλα αυτά περιτυλιγμένα από χωριάτικο φύλλο. Τα φουρνίζεις για 20 με 22 λεπτά κι έχεις 55 world class μπουκίτσες για να παρακολουθήσεις το μεγάλο παιχνίδι ανάλαφρα και συνεχόμενα.

TAGS BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ