ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Πέλκας πάει δανεικός στη Χαλ με οψιόν αγοράς, γράφουν οι Τούρκοι

Ο Πέλκας στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Πέλκας στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Σερτσάν Χαμζάοουγλου ο Πέλκας θα παραχωρηθεί δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε στη Χαλ για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια παρουσίας στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε (στις 5 Οκτωβρίου του 2020 τον απέκτησε από τον ΠΑΟΚ), όλα δείχνουν πως η αντίστροφη μέτρηση για να αλλάξει ομάδα και χώρα ο Δημήτρης Πέλκας έφτασε.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος επιθετικός μέσος θα δοθεί δανεικός στην ομάδα του Ατζούν Ιλιτζάλι τη Χαλ, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Σερτσάν Χαμζάοουγλου.

Το συμβόλαιό του Πέλκα με τη Φενέρμπαχτσε λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα έτος, η οποία και θα ενεργοποιηθεί. Ο δανεισμός του στη Χαλ θα διαρκέσει ένα έτος και σύμφωνα με τους Τούρκους θα τοποθετηθεί στο deal και οψιόν αγοράς.

Σε περίπτωση πώλησης, η Φενέρμπαχτσε δεν θα πάρει όλο το ποσό, αφού βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει με τον ΠΑΟΚ το 2020, ο Δικέφαλος διατηρεί ποσοστό 20% από ενδεχόμενη μεταπώλησή του (κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ