ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Πέλκας δεν θέλει να αφήσει την Κωνσταντινούπολη και στο κάδρο είναι η Μπεσίκτας, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Πέλκας στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Πέλκας στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Aksam, ο Πέλκας ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν σχεδιάζει να αφήσει την Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, φέρεται να προτάθηκε στην Μπεσίκτας, η οποία παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Συνεχώς προκύπτουν από την Τουρκία ειδήσεις σχετικά με το μέλλον του Δημήτρη Πέλκα. Ο 28χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζορζέ Ζεσούς και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με την Χαλ, ομάδα ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλιτζάλι. Πληροφορίες της τουρκικής Aksam δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα από την Τουρκία υποστηρίζει πως ο Πέλκας δεν θέλει να αφήσει την Κωνσταντινούπολη, όπου πραγματοποίησε και τον γάμο του. Μάλιστα, φέρεται να προτάθηκε στην Μπεσίκτας.

Το ενδιαφέρον, όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, δεν είναι μονόπλευρο και οι αετοί παρακολουθούν την περίπτωσή του και αναμένεται να προβούν σε κάποια κίνηση. Ο Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε είχε 13 γκολ και οκτώ ασίστ στα παιχνίδια του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ