ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Παυλίδης έφτασε τα 11 γκολ στη νίκη της Άλκμααρ επί της Φιτέσε

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "AFAS", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022
Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στo "AFAS", Άλκμααρ | Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε για 11η φορά φέτος στην Eredivisie κι άνοιξε το δρόμο της νίκης για την Άλκμααρ κόντρα στη Φιτέσε.

Η Άλκμααρ επικράτησε με 3-1 της Φιτέσε για την 28η αγωνιστική της Eredivisie σε έναν αγώνα για καλύτερο πλασάρισμα στα playoffs Ευρώπης, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να σκοράρει για 11η φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας επιθετικός που βρίσκεται στο στόχαστρο της Γκλάντμπαχ άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό για τους γηπεδούχους, που είχαν την τύχη να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Γιάκομπ Ράσμουσεν στο 56'. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Σόντρε Τρόνσταντ λίγο αργότερα, όμως ο Παυλίδης κέρδισε πέναλτι στο 83' που μετέτρεψε σε γκολ ο Γέσπερ Κάρλσον.

Ο Έλληνας επιθετικός άφησε τη θέση του στον Παντελή Χατζηδιάκο στο 84', ο οποίος βοήθησε (όπως και το δοκάρι) στο να παραμείνει το σκορ ως έχει κι η Άλκμααρ να πάρει μια σημαντική νίκη.

Ένας άλλος Έλληνας της Ολλανδίας, ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος αγωνίστηκε 61 λεπτά για την Ουτρέχτη, απέτυχε να πανηγυρίσει κι αυτός νίκη για την ομάδα του. Η Βάαλβαϊκ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 1-1 και απέτρεψε τους φιλοξενούμενους να προσπεράσουν τη Φιτέσε στη βαθμολογία.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ