ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει χωρίς περιθώρια στο ντέρμπι με τον Άρη

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι διεκδικεί τη θέση του Τσούμπα Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι διεκδικεί τη θέση του Τσούμπα Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ INTIME

Για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο παιχνίδι με τον Άρη είναι πάνω από αναγκαία. Προφανέστατα για να μην αυξηθεί η απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας και προϋπόθεση για την ανάκτηση της καλής ψυχολογίας

Σε ένα τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Άρη γεμάτο ιδιαιτερότητες, ο ΠΑΟΚ καλείται να βάλει πάνω από όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει την ανάγκη για βαθμούς και να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ήττα στο Περιστέρι για το πρωτάθλημα, το ταξίδι στην Μπρατισλάβα και τη λευκή ισοπαλία με τη Σλόβαν. Η προετοιμασία του για το ξεχωριστό αυτό παιχνίδι (19:30 NOVASPORTS Prime, LIVE από το SPORT24) περιορίστηκε σε δυο μόνο προπονήσεις, κατά τις οποίες επιβεβαιώθηκε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Βιεϊρίνια, ούτε στον Άνχελ Κρέσπο.

Στον αντίποδα ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πλέον στη διάθεσή του τον Ίνγκι Ίνγκασον, αλλά και στον Γιάννη Μιχαηλίδη που είναι τιμωρημένος για τα παιχνίδια της Ευρώπης. Πάντως η εκδοχή να είναι οι δυο τους το βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας απέναντι στον Άρη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Δοκιμάστηκε ωστόσο από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, που όπως όλα δείχνουν θα πάει στην πιο save, από άποψη ετοιμότητας, επιλογή του Βαρέλα, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό δίπλα του και μπροστά από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στα πλάγια της άμυνας, παρά το γεγονός ότι ο Ροντρίγκο είναι και πάλι διαθέσιμος, η λογική λέει ότι θα παίξουν ο Τέιλορ στα δεξιά και ο Σίντκλεϊ στ' αριστερά.

Στον άξονα, με τον Αουγκούστο να παραμένει εκτός για άλλο ένα ματς, Κούρτιτς και Σβαμπ έχουν το προβάδισμα για το αρχικό σχήμα.

Ζητήματα υπάρχουν επίσης στην τριάδα πίσω από τον φορ, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να μην δείχνει σε καλή κατάσταση μετά τη διακοπή και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να έχει ανάγκη από ανάσες. Παρόλα αυτά το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσουν αμφότεροι στο ντέρμπι παρέα με τον Άντριγια Ζίβκοβτις. Εναλλακτικά ο Λουτσέσκου μπορεί να βρει λύσεις από τους Μίτριτσα και Μουργκ, που πιθανόν πάντως θα έρθουν, αν χρειαστεί από τον πάγκο.

Στην κορυφή της επίθεσης ξεκινά βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ ο Τσούμπα Άκπομ, στα δυο μετά την διακοπή και αυτό που προηγήθηκε τα παιχνίδια των Εθνικών με τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν έχει σκοράρει στα δυο τελευταία 90λεπτα προμηνύει αλλαγή στην θέση του φορ και παράδοση της φανέλας του βασικού στον Σβιντέρσκι.

Το σίγουρο είναι ότι ούτε ο Άγγλος ούτε ο Πολωνός έχουν συνεισφέρει στο σκοράρισμα και αυτό είναι ένα πρόβλημα, στο οποίο ο Λουτσέσκου καλείται να βρει λύσεις στο ντέρμπι, σε μια, όπως όλα δείχνουν, γεμάτη Τούμπα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ