ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του στη Νεάπολη με κλειστά χαρτιά από τον Λουτσέσκου

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ δεν χάνει τη θέση του στην ενδεκάδα του Λουτσέσκου
Ο Γιάσμιν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ δεν χάνει τη θέση του στην ενδεκάδα του Λουτσέσκου INTIME

Το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στον Ιωνικό ο ΠΑΟΚ θέλει να δείξει σημάδια βελτίωσης και να πάρει μια νίκη που του λείπει εδώ και τέσσερα παιχνίδια.

Όλη η προηγούμενη εβδομάδα πέρασε μέσα σε κλίμα έντονης εσωστρέφειας που προκλήθηκε από την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη και όσα έγιναν σε αυτόν. Στο διάστημα αυτής υπήρξε ομιλία από τη διοίκηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση να πηγαίνει στην προπόνηση της Δευτέρας και να παρατηρεί έντονα τους ποδοσφαιριστές, ομιλίες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, το γεύμα σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των παικτών ύστερα από πρωτοβουλία του Βιεϊρίνια και των άλλων αρχηγών, αλλά και το παιχνίδι με την ΑΕΛ για το κύπελλο το οποίο ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει.

Καταλαβαίνει κανείς ότι και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό (17:15 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) αποτελεί για τον Δικέφαλο μια δύσκολη αποστολή, στην οποία τόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και οι παίκτες θα πρέπει να βγάλουν αντίδραση.

Ο Ρουμάνος προπονητής κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα. Ωστόσο μοιάζει δεδομένο ότι το σχήμα με τους δύο επιθετικούς που χρησιμοποίησε στο Αλκαζάρ θα το ενεργοποιήσει εκ νέου στον αγώνα της Πέμπτης με την Λίνκολν και όχι απόψε στην Νεάπολη.

Στα μετόπισθεν υπάρχει μόνο ένα ερωτηματικό και αφορά τον παρτενέρ του Γιάννη Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας. Οι υπόλοιπες θέσεις των μετόπισθεν είναι μάλλον καλυμμένες, με τον Πασχαλάκη να βρίσκεται στην εστία και τους Σίντκλεϊ - Τέιλορ στα δύο άκρα.

Στη μεσαία γραμμή δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Γιάσμιν Κούρτιτς, του πρώτου σκόρερ του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν με 5 γκολ, αλλά ο δεύτερος αναζητείται. Πιθανότατα αυτός θα είναι ο Εσίτι με τον Σβαμπ να μένει στον πάγκο.

Η επιστροφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο δίνει την δυνατότητα στον Λουτσέσκου να επαναφέρει το σχήμα με τους τρεις χαφ, παρόλα αυτά μοιάζει πιο πιθανό να προτιμήσει ως δεκάρι τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τους Ελ Καντουρί - Ζίβκοβιτς στα φτερά και τον Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ