THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος στο Show Must Go On: "Η διάρκεια της συνεργασίας μας με τον Ολυμπιακό λέει πολλά"

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος στο Show Must Go On: "Η διάρκεια της συνεργασίας μας με τον Ολυμπιακό λέει πολλά"

Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στο Show Must Go On και τους Παντελή Διαμαντόπουλο - Γιώργο Περπερίδη για την ανανέωση συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Με συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Stoiximan για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή έως το 2025.

Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στο Show Must Go On και τους Παντελή Διαμαντόπουλο - Γιώργο Περπερίδη για τη συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία ξεκίνησε το 2015.

"Γινόμαστε και επίσημα από τους μακροβιότερους συνεργάτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Από το 2015 ζήσαμε μεγάλες στιγμές, πάντα κάναμε ωραίες δουλειές σε επίπεδο μάρκετινγκ, αλλά και σε κοινωνικό που είναι το πιο σημαντικό. Με τον Ολυμπιακό μας ενώνει η επιθυμία να επιστρέψουμε στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που μας δείχνει.

Και μόνο η διάρκεια της συνεργασίας λέει πολλά. Βλέπουμε ο ένας πράγματα στον άλλον, η συνεργασία είναι πολύ καλή και φαίνεται στα αποτελέσματα. Έχουμε κάνει πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει στην Ελλάδα. Υπάρχει εμπιστοσύνη" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στα δύο brands με σεβασμό σε αυτό που πρεσβεύουν. Γίνονται δράσεις στο κοινωνικό επίπεδο, πάντα η Stoiximan ήταν αρωγός στην προσπάθεια του Ολυμπιακού".

Τέλος αναφέρθηκε και στην έναρξη της συνεργασίας της Stoiximan με τον Γιώργο Πρίντεζη: "Ό,τι και να πούμε για τον Γιώργο Πρίντεζη είναι λίγο. Εδώ και λίγες μέρες είναι μέλος της οικογένειας της Stoiximan, είναι επίσημος πρεσβευτής των μικρών Ηρώων. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που μπορεί να εμπνεύσει".

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ