ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ο οπαδός της Γιουβέντους ζήτησε συγγνώμη από τον Μενιάν και τα "έριξε" στην κατανάλωση μπύρας

Ο Μάικ Μενιάν στην αναμέτρηση της Λιλ με τη Βαλένθια
Ο Μάικ Μενιάν στην αναμέτρηση της Λιλ με τη Βαλένθια © 2019 MICHEL SPINGLER / AP IMAGES

Ο οπαδός της Γιουβέντους, Νταβίντε Γκαμπριέλι, ο οποίος έκανε ρατσιστική επίθεση στον τερματοφύλακα της Μίλαν, Μάικ Μενιάν, εμφανίστηκε μετανιωμένος σε δηλώσεις του σε ιταλική εφημερίδα, τονίζοντας ότι είχε πιει πολλή μπύρα.

Το ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μίλαν στιγματίστηκε από τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο τερματοφύλακας των ροσονέρι, Μάικ Μενιάν, από οπαδό των γηπεδούχων.

Ο συγκεκριμένος οπαδός ο οποίος πόσταρε τα ρατσιστικά μηνύματα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ταυτοποιήθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου της Γιουβέντους και αναμένεται να τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου για μεγάλο χρονικό διάστημα από το γήπεδο των κυπελλούχων Ιταλίας.

Ο συγκεκριμένος οπαδός, ονόματει Νταβίντε Γκαμπριέλι μίλησε στην ιταλική εφημερίδα "La Voce di Rovigo" στην οποία απολογήθηκε για την πράξη του, αποδίδοντάς στο ότι είχε πιει πολύ.

Ο Νταβίντε Γκαμπριέλι ανέφερε τα εξής: "Συμπεριφέρθηκα σαν ηλίθιος. Αλλά είχα πιει λίγο παραπάνω, πολλή μπύρα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Μισώ τον εαυτό μου, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Ήμουν ανεύθυνος και έκανα ένα τεράστιο λάθος".

"Ήταν απαίσιο πράγμα και δεν "ανήκει" σε μένα και απολογούμαι σε όλους, ξεκινώντας με τον Μάικ Μενιάν. Δεν είμαι ρατσιστής. Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και θέλω να συναντήσων τον Μενιάν για να του απολογηθώ και προσωπικά".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ