ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός κάλυψε τα έξοδα σίτισης για τους άπορους της Θεσσαλονίκης

Ο Ολυμπιακός κάλυψε τα έξοδα σίτισης για τους άπορους της Θεσσαλονίκης

Όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλυψε τα έξοδα για το συσσίτιο απόρων κατά τη διάρκεια της Τσικνοπέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε την Τσικνοπέμπτη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της αναμέτρησής του με τον Άρη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Υπήρξε όμως μία ενέργεια των ερυθρόλευκων που έχει μεγαλύτερη αξία και δεν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Στέφανος Σαράτσης, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, μαγειρεύει καθημερινά φαγητό και το προσφέρει σε απόρους και αστέγους της πόλης. Σε όσους θυμίζει κάτι το όνομά του πρόκειται για πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί προεδρίας Ζαγοράκη και Βρύζα.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Σαράτσης με ανάρτησή του στα social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενίσχυσε την προσπάθειά του για να προσφέρει ένα πιάτο φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι κάλυψαν τα έξοδα σίτισης για την Τσικνοπέμπτη.

Σίγουρα πρόκειται για μία αξιέπαινη χειρονομία από το σύλλογο του Πειραιά. Στη σχετική ανάρτησή του ο Στέφανος Σαράτσης έγραψε: "Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός που ανέλαβε εξ' ολοκληρου τα έξοδα για το σημερινό συσσίτιο στην Θεσσαλονίκη!!!! Μια πράξη που δηλώνει για ακόμη μια φορά πως υπάρχουν στην ζωή πράγματα που ξεπερνάνε τα διαφορετικά χρώματα στο ποδόσφαιρο!!!!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ