ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 2 εκατ. ευρώ στον Ζάχαβι", γράφουν οι Ισραηλινοί

Ο Έραν Ζάχαβι με τη φανέλα της Αϊντχόφεν σε ματς κόντρα στην Λέστερ για τα προημιτελικά του Conference League | 14 Απριλίου 2022
Ο Έραν Ζάχαβι με τη φανέλα της Αϊντχόφεν σε ματς κόντρα στην Λέστερ για τα προημιτελικά του Conference League | 14 Απριλίου 2022 @2022 PETER DEJONG/AP IMAGES

Ο Έραν Ζάχαβι εξακολουθεί να απασχολεί μεταγραφικά τον Ολυμπιακό σύμφωνα με ισραηλινό μέσο, το οποίο μάλιστα αποκάλυψε πως ο φορ της Αϊντχόφεν δέχτηκε πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπακός είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του επιθετικού της Αϊντχόφεν, Έραν Ζάχαβι (τον οποίο είχε αντιμετωπίσει στα ματς του Europa League της σεζόν 2020-21), χωρίς όμως η περίπτωσή του αξιόλογου Ισραηλινού στράικερ να προχωρήσει.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να επέστρεψαν στο παιχνίδι της διεκδίκησής του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με την ιστοσελίδα του Ισραήλ "Ynet.co.il" να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός χτύπησε ξανά την πόρτα του και μάλιστα του προσφέρει ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως για τον 34χρονο άσο ενδιαφέρονται επίσης η Μποταφόγκο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Βραζιλιάνους μάλιστα να έχουν καταθέσει πρόταση στον παίκτη ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως αν και βρίσκεται στη δύση της ποδοσφαιρικής καριέρας του, ο Ζάχαβι παραμένει ικανότατος στο σκοράρισμα, κάτι που απέδειξε και τη φετινή σεζόν με την Αϊντχόφεν, έχοντας απολογισμό 20 γκολ και 12 ασίστ σε 46 παιχνίδια του με την ολλανδική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ