ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη στην κοινωνική τους δράση

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ πέταξαν λούτρινα κουκλάκια στον αγωνιστικό χώρο του Γεντί Κουλέ στέλνοντας μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου
Λούτρινα κουκλάκια στο Γεντί Κουλέ ΙΝΤΙΜΕ

Ο ΟΦΗ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας και όσους εθελοντές στήριξαν την κοινωνική δράση του συλλόγου για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

Τον κόσμο της ομάδας που έσπευσε να βοηθήσει την κοινωνική δράση του ΟΦΗ για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου ευχαρίστησε η "κρητική" ΠΑΕ, μέσω ανακοίνωσής της.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να έρθουν στο Γεντί Κουλέ για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (0-0) το απόγευμα της Τετάρτης (22/9) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League Interwetten να φέρουν μαζί τους ένα λούτρινο κουκλάκι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

"Όλοι μαζί, μια αγκαλιά για τους "Δικούς μας Ήρωες".

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έδειξε για μια ακόμα φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας με μια σειρά από δράσεις τη μάχη για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

Το φιλανθρωπικό σωματείο, "Η Παρέα της Αγάπης", καθώς και το ΠΑΓΝΗ, αποτέλεσαν τους ιδανικούς συμπαραστάτες μας στον "αγώνα" για να συλλεχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίμα, οι οποίες προορίζονται για τα παιδιά της κλινικής Αιματολογίας, Ογκολογίας παιδιών και εφήβων Κρήτης".

TAGS ΟΦΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ