ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Ντρεοσί θέλει τον Ποκό στον Παναθηναϊκό"

Ο Αντρέ Πιγόγκο Ποκό
Ο Αντρέ Πιγόγκο Ποκό Ⓒ 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Δημοσίευμα στην Γκαμπόν, που φιλοξενεί και δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας, Πατρί Νεβό, αποκαλύπτει ότι ο Παναθηναϊκός και ο Πιέρ Ντρεοσί ενδιαφέρονται έντονα για τον 28χρονο αμυντικό μέσο Αντρέ Μπιγιογκό Ποκό, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την τουρκική Γκοζτεπέ.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά ενισχύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής κι εκτός από τον Αμπντουλαγιέ Σισακό της Ζούλτε Βάρεγκεμ, ο Πιέρ Ντρεοσί, "τσεκάρει" κι άλλες περιπτώσεις από τις αγορές που "συνδέονται" με τη Γαλλία και γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας της Γκαμπόν L’Union, ο general manager του Παναθηναϊκού ενδιαφέρεται και για τον Γκαμπονέζο αμυντικό μέσο, Αντρέ Μπιγιογκό Ποκό, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος απ’ την τουρκική Γκοζτεπέ από τις 24 Νοεμβρίου.

Στο ίδιο δημοσίευμα μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή της Γκαμπόν, Πατρί Νεβό, ο οποίος ανέφερε πως ο Ντρεοσί ενδιαφέρεται έντονα για τον 28χρονο μεσοαμυντικό.

"Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Πιερ Ντρεοσί, που είναι φίλος μου. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του τον Αντρέ Μπιγιογκό Ποκό. Συζητήσαμε πάνω σε αυτό το θέμα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, του ανέφερα τις δυνατότητες και την προοπτική του ποδοσφαιριστή. Δύο μήνες πριν από το ματς της Γκαμπόν με το Κονγκό, δεν μπορούμε να έχουμε ανενεργούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές".

Ο Ποκό έπαιξε μόλις δύο αγώνες φέτος στην Τουρκία με την Γκοζτεπέ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τις Μπορντό, Καϊσερίσπορ και Καραμπούκσπορ.

Το δημοσίευμα καταλήγει στο τέλος με την επισήμανση πως: "Το προφίλ του ποδοσφαιριστή έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε περαιτέρω επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του, Λουί Ντενόλ".

Photo Credits: ⓒ 2021 Francois Mori/Associated Press

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ