ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Ντε Μπρόινε πανηγύρισε όπως ο Χάλαντ, αλλά είπε ότι δεν γνώριζε ότι τον αντέγραψε

Ο Ντε Μπρόινε πανηγύρισε όπως ο Χάλαντ, αλλά είπε ότι δεν γνώριζε ότι τον αντέγραψε

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε πανηγύρισε... αλά Χάλαντ στο τρίτο από τα τέσσερα γκολ του απέναντι στη Γουλβς και τόνισε πως δεν γνώριζε ότι αντέγραφε το νέο του συμπαίκτη στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έδωσε μια μοναδική παράσταση με τέσσερα γκολ στο εμφατικό 5-1 της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Γουλβς για την 36η αγωνιστική της Premier League και οδηγεί εκ του ασφαλούς τους "Πολίτες" στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε από τη νέα σεζόν θα είναι συμπαίκτης με τον Έρλινγκ Χάλαντ, αφού η Σίτι αγόρασε τον Νορβηγό από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και όλοι περιμένουν τη συνύπαρξή τους και τη συνεργασία τους στο γήπεδο.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, στο τρίτο από τα τέσσερα τέρματά του, πανηγύρισε ακριβώς όπως ο νέος του συμπαίκτης και όπως είναι λογικό αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο ίδιος πάντως είπε ότι δεν... γνώριζε πως έτσι πανηγυρίζει ο Χάλαντ.

"Έδωσα και ορισμένες άλλες συνεντεύξεις και μου είπαν για τον Χάλαντ, δεν το γνώριζα καν. Εγώ το έκανα γιατί σημείωσα χατ-τρικ και δεν μου συμβαίνει σχεδόν ποτέ", ανέφερε στο Sky Sports.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ