ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Ντάνι Άλβες ενημέρωσε την Μπαρτσελόνα ότι είναι πρόθυμος να επιστρέψει με μειωμένες απολαβές

Ο Ντάνι Άλβες πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την κατάκτηση του Σούπερ Καπ
Ο Ντάνι Άλβες πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την κατάκτηση του Σούπερ Καπ © 2015 IVAN SEKRETAREV / AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες φέρεται πως έχει εκφράσει στην Μπαρτσελόνα την επιθυμία του να επιστρέψει στον καταλανικό σύλλογο από τον Ιανουάριο με μειωμένες μάλιστα απολαβές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του καταλανικού σταθμού TV3.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ντάνι Άλβες αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα (2016) και αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους ως ελεύθερος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αφού έλυσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη Σάο Πάουλο, βρίσκεται χωρίς σύλλογο και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καταλανικού σταθμού TV3, ο 38χρονος Βραζιλιάνος σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα αυτή την εβδομάδα, την οποία και ενημέρωσε πως είναι πρόθυμος να επιστρέψει με χαμηλές απολαβές από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Βραζιλιάνος ήθελε να καταστήσει σαφές στον ισπανικό σύλλογο, έχοντας επίγνωση και της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα, πως τα χρήματα δεν πρόκειται να αποτελέσουν πρόβλημα. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη SPORT τόνισε: "Αν η Μπαρτσελόνα πιστεύει ότι με χρειάζεται, πρέπει απλά να με πάρει τηλέφωνο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω οπουδήποτε, αλλά περισσότερο στη Μπαρτσελόνα λόγω του αριθμού των νέων ποδοσφαιριστών".

Ο Άλβες φόρεσε τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" σε 391 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, καταγράφοντας 21 γκολ, ενώ μοίρασε και 101 ασίστ. Στην εξαετία (2008/16) που έμεινε στο Καμπ Νου πανηγύρισε με τον καταλανικό σύλλογο έξι τίτλους της La Liga, τέσσερα Κύπελλα και ισάριθμα Σούπερ Καπ, κατέκτησε τρία Champions League και ισάριθμα ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ