ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Ντάνι Άλβες αιτήθηκε την αποφυλάκισή του

Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας
Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας © 2022 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Σύμφωνα με το periodico, ο Ντάνι Άλβες αιτήθηκε την αποφυλάκισή του, ενώ είναι διατεθειμένος να φορέσει βραχιολάκι, ώστε να μην διαφύγει από την Ισπανία.

Ο Ντάνι Άλβες έχει συμπληρώσει πάνω από δέκα ημέρες στη φυλακή αφού αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού 23χρονης γυναίκας. Η υπερασπιστική γραμμή του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα έχει ήδη ετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το periodico, o Κριστομπάλ Μαρτέλ κατέθεσε έφεση 24 σελίδων για την αποφυλάκιση του πελάτη του. Μάλιστα, η έφεση συνοδεύτηκε από έγγραφα που ξεπερνούν τις 100 σελίδες. Το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή του, καθώς υπάρχει κίνδυνος διαφυγής του από την Ισπανία.

Ο δικηγόρος του Άλβες προσπαθεί να αντικρούσει το παραπάνω υπογραμμίζοντας την σχέση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή με την Ισπανία.

Πάντως, το δικαστήριο της Βαρκελώνης εξετάζει τρόπους, ώστε να αποτρέψει τη διαφυγή του κατηγορούμενου από τη χώρα, εάν τελικά αποφυλακιστεί. Ένα από τα αυτά είναι το βραχιολάκι. Μάλιστα, ο Άλβες φέρεται να είναι διατεθειμένος να το φορέσει, όπως αναφέρει το periodico.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ