VIRAL

O Nτάιερ πήγε τουαλέτα εν ώρα αγώνα και ο Μουρίνιο έτρεξε να τον φέρει πίσω

Ο Μουρίνιο στα αποδυτήρια της Τότεναμ
Ο Μουρίνιο στα αποδυτήρια της Τότεναμ TWITTER

Μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Χάντσον-Οντόι, την ώρα που ο Έρικ Ντάιερ είχε βγει εκτός γηπέδου για να πάει τουαλέτα, προκάλεσε την έκρηξη του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος πήγε μέχρι τα αποδυτήρια για να φέρει άρον άρον τον παίκτη του. (VIDEO)

Η Τότεναμ πανηγύρισε την πρόκριση στον 5ο γύρο του League Cup απέναντι στην Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1 στο 90λεπτο και την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να επικρατεί με 5-4 στα πέναλτι.

Ωστόσο, το highlight του αγώνα είχε πρωταγωνιστές τον Έρικ Ντάιερ και τον Πορτογάλο τεχνικό. Συγκεκριμένα, στο 76ο λεπτό ο Άγγλος μέσος χρειάστηκε να πάει στα αποδυτήρια για να κάνει την ανάγκη του. Όμως, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι έχασε μία τεράστια ευκαιρία για τους "μπλε", με το σκορ στο 1-1.

Η φάση της Τσέλσι προκάλεσε την έκρηξη του Μουρίνιο, ο οποίος πήγε μέχρι τα αποδυτήρια για να φέρει άρον-άρον τον παίκτη του. Βέβαια, μετά το τέλος του αγώνα, ο Special One δικαιολόγησε με δηλώσεις τον παίκτη του, τονίζοντας πως "έπρεπε να πάει. Δεν θα είχε άλλη ευκαιρία να πάει. Νομίζω πως εκείνος μπορεί να σας τα εξηγήσει καλύτερα. Είναι λογικό πάντως. Γνωρίζω πως έπρεπε να πάει, απλά εγώ προσπαθούσα να τον... πιέσω να κάνει πιο γρήγορα".

Δείτε τα videos:

TAGS VIRAL ΤΟΤΕΝΑΜ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ