ΜΠΑΓΕΡΝ

Ο Νόιερ αποκάλυψε πως έστειλε μηνύματα στον Άλισον μετά το γκολ του στο 95'

Bayern Munich's goalkeeper Manuel Neuer warms up before the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and FC Union Berlin at Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, April 10, 2021.(Andreas Gebert/Pool via AP)
Bayern Munich's goalkeeper Manuel Neuer warms up before the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and FC Union Berlin at Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, April 10, 2021.(Andreas Gebert/Pool via AP) @ 2021 ANDREAS GEBERT/ASSOCIATED PRESS

Ο Μάνουελ Νόιερ αποκάλυψε πως λίγο μετά το απίστευτο buzzer beater του Άλισον απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, επικοινώνησε με τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ για να τον συγχαρεί για το τρομερό επίτευγμά του.

Η Λίβερπουλ έφτασε το βράδυ της Κυριακής λίγα δευτερόλεπτα μακριά από το να αποχαιρετήσει οριστικά και αμετάκλητα το όνειρο της συμμετοχής στο νέο Champions League και να συμφιλιωθεί με την ιδέα του Europa League ούσα στο 1-1 με την Γουέστ Μπρομ και με το ματς στο 90+5', όμως "λογάριαζε" χωρίς την τρέλα, την κλάση και το θάρρος του Άλισον.

Ο Βραζιλιάνος κίπερ προωθήθηκε σε κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του και εκτέλεσε ο Αλεξάντερ-Άρνολντ και με ασύλληπτη κεφαλιά έγραψε το 2-1 που κράτησε ζωντανό το όνειρο της 4άδας για να γράψει παράλληλα ιστορία. Και αυτό γιατί έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία της Λίβερπουλ που βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και ο πρώτος επί εποχής Premier League που χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με δικό του γκολ.

"Αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος. Ο Θεός έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου", τόνισε μεταξύ άλλων ο συγκινημένος Άλισον (λίγους μήνες πριν έχασε τον πατέρα του από πνιγμό), με πάρα πολλούς ανθρώπους από τον κόσμο του ποδοσφαίρου να σπεύδουν να τον συγχαρούν μέσω των social media.

Ένας εξ αυτών είναι και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, με τον Γερμανό κίπερ να αποκαλύπτει πως αντάλλαξε μηνύματα με τον Βραζιλιάνο ομόλογό του, θέλοντας να τον αποθεώσει για το φανταστικό γκολ που σημείωσε.

"Τον συνεχάρη και ανταλλάξαμε μερικά μηνύματα. Ο κάθε γκολκίπερ ονειρεύεται να σκοράρει νικητήριο γκολ. Συνήθως, βρίσκεσαι πίσω στο σκορ όταν ο τερματοφύλακας προωθείται στην αντίπαλη περιοχή, όμως η Λίβερπουλ χρειαζόταν τη νίκη για να προκριθεί στο Champions League.

Ήταν γκολ-φαινόμενο. Εκπληκτική κεφαλιά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Είναι πολύ ωραίος τύπος και εύκολο να τον συμπαθήσεις και να τα πας καλά μαζί του. Αξίζει αυτή τη στιγμή", δήλωσε ο Νόιερ μιλώντας στην αγγλική ιστοσελίδα "Athletic".

Photo Credits: @ 2021 Andreas Gebert/Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ