VIRAL

Ο Νεϊμάρ απάντησε με μία φωτογραφία στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά του

Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 29 Αυγούστου 2021
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 29 Αυγούστου 2021 @2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Μία ημέρα μετά από τα ποικίλλα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί παραπανίσιων κιλών, ο Νεϊμάρ θέλησε να δώσει ηχηρή απάντηση ανεβάζοντας φωτογραφία του που αποδεικνύει πως είναι σε εξαιρετική σωματική κατάσταση.

Μετά από τη διαρροή φωτογραφιών τον περασμένο Αύγουστο που τον έδειχναν με έξτρα βάρος, οι haters του Νεϊμάρ βρήκαν νέο αφορμή για να εξαπολύσουν ομαδικό πυρ εναντίον του πριν από λίγα 24ωρα.

Αυτή δόθηκε μέσω του αγώνα Χιλή - Βραζιλία (0-1) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς θεωρήθηκε πως τα παραπανίσια κιλά του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν επηρεάσαν την συνολική εμφάνισή του στην αναμέτρηση.

Ο ίδιος πάντως όχι μόνο δεν επηρεάζεται από αρνητικές κριτικές (το έδειξε με το αυτοτρολάρισμα που έκανε μέσω Instastory ρίχνοντας το φταίξιμο στο νούμερο της φανέλας που φορούσε) αλλά φροντίζει να δείξει σε όλους πως είναι σε άριστη κατάσταση πριν το μεγάλο λατινοαμερικανικό ντέρμπι με την Αργεντινή.

Πώς το έκανε; Ανεβάζοντας φωτογραφία του από την τελευταία προπόνηση της Σελεσάο, με τον "Νέι" να φοράει το ειδικό φορμάκι της προπόνησης και να αποκαλύπτει την καλογυμνασμένη γράμμωσή του.

TAGS VIRAL ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ