ΑΓΙΑΞ

Ο Μπέρχαους απολογήθηκε για τη γροθιά στον οπαδό: "Μετανιώνω για τις πράξεις μου"

Ο Στίβεν Μπέρχαους στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τον Άγιαξ
Ο Στίβεν Μπέρχαους στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τον Άγιαξ 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Στίβεν Μπέρχαους χτύπησε οπαδό της Τβέντε μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση του Άγιαξ, ωστόσο απολογήθηκε για τις πράξεις του.

Η ατμόσφαιρα στον Άγιαξ δεν είναι καθόλου καλή. Ο Αίαντας ηττήθηκε 3-1 από την Τβέντε και έμεινε εκτός δυάδας για πρώτη φορά μετά το 2019. Αποκορύφωμα ένα VIDEO που κυκλοφόρησε, στο οποίο εμφανίζεται ο Στίβεν Μπέρχαους να γρονθοκοπεί οπαδό της αντίπαλης ομάδας έξω από το γήπεδο.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Άγιαξ απολογήθηκε πάντως για τις πράξεις του. Τόνισε πως ο κόσμος δεν μπορεί να φωνάζει οτιδήποτε, όμως αντιλήφθηκε πως το να χτυπάς κάποιον δεν λύνει το πρόβλημα.

"Μετανιώνω για τις πράξεις μου, δεν θα έπρεπε να το κάνω αυτό. Μετά από κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, δεχόμαστε αρκετές απειλές στο λεωφορείο, την ώρα που δίνουμε αυτόγραφα σε φανς.

Το έχω συνηθίσει, αλλά ο κόσμος νομίζει ότι μπορεί να φωνάζει οτιδήποτε. Η αντίδρασή μου δεν λύνει κάτι. Το καταλαβαίνω, δεν είναι σωστό. Πρέπει να έχω έναν ρόλο παραδείγματος, ως ποδοσφαιριστής του Άγιαξ" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ