ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ο Μπέλιγχαμ αποθέωσε τον Χάλαντ: "Δεν εμφανίστηκε μετά από μία εβδομάδα στην ξαπλώστρα για να παίξει"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ μετά τη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Μάιντς
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ μετά τη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Μάιντς © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έρλινγκ Χάλαντ μετά τη νίκη της Ντόρτουντ και τα δύο γκολ του Νορβηγού, τονίζοντας ότι δεν είναι σπουδαίος παίκτης από τύχη, αλλά πρόκειται για αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ επέστρεψε σχεδόν μετά από ένα μήνα, λόγω του τραυματισμού, και συνεχίζει από εκεί που άφησε τη σεζόν, σκοράροντας. Η Ντόρτμουντ νίκησε με 3-1 τη Μάιντς στη Βεστφαλία για την 8η αγωνιστική της Bundesliga και ο Νορβηγός επιθετικός έφτασε τα 13 γκολ με τα δύο που σημείωσε (έχει και 4 ασίστ) σε εννέα παιχνίδια όλων των διοργανώσεων φέτος.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποθέωσε τον 20χρονο Νορβηγό συμπαίκτη του και τόνισε πως δεν πρόκειται για τύχη ή σύμπτωση, αλλά ο Χάλαντ είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής γιατί δουλεύει και προπονείται σκληρά.

"Στέκομαι εδώ κάθε εβδομάδα και σας λέω πόσο σπουδαίος είναι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο παίκτης που βλέπετε δεν είναι τυχαίος. Δεν εμφανίζεται μετά από μια εβδομάδα στη ξαπλώστρα και πάει έξω και παίζει. Δουλεύει κάθε μέρα σκληρά για να γίνει καλύτερος επιθετικός. Και είναι ακόμα καλύτερος τύπος από ό,τι είναι ως επιθετικό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο 18χρονος.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ