MLS

Ο Μπέιλ ανακοίνωσε τον εαυτό του στη Los Angeles FC

Ο Γκάρεθ Μπέιλ
Ο Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επισημοποίησε μέσω των social media τη μεταγραφή του στην Los Angeles FC. Μονοετές το συμβόλαιό του στην ομάδα του MLS με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος.

Επίσημη έγινε η μετακόμιση του Γκάρεθ Μπέιλ στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα ο 32χρονος Ουαλός ανέβασε video του στα social media, όπου εμφανίζεται με τη φανέλα της Los Angeles FC.

"Τα λέμε σύντομα Λος Άντζελες" έγραψε στο ποστ του με την ομάδα του MLS να κάνει άμεσο retweet. Κάπως έτσι, ο Ουαλός σταρ αυτοανακοινώθηκε. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το συμβόλαιό του θα είναι ενός έτους , ενώ θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης. Συμπαίκτη εκεί θα βρει τον Τζόρτζο Κιελίνι.

Η μετακίνησή του στην Los Angeles FC του εγγυάται ρυθμό, προκειμένου να μπορεί να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον Νοέμβριο, όπου θα δώσει μάχη με τη φανέλα της Ουαλίας.

Θυμίζουμε πως ο Μπέιλ έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ, όπου βρισκόταν από το 2013 με ένα διάλειμμα δανεισμού του στην Τότεναμ τη σεζόν 2020/21. Με τη φανέλα των μερένγκες σημείωσε 106 γκολ και μοίρασε 67 ασίστ σε 258 εμφανίσεις.

TAGS MLS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ