ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπαχντάντ Μπουνετζάχ πρώτος σκόρερ το 2018

Ο Μπαχντάντ Μπουνετζάχ πρώτος σκόρερ το 2018

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι "μηχανές" παραγωγής γκολ, ωστόσο το 2018 είδαν την πλάτη του Αλγερινού, Μπαχντάντ Μπουνετζάχ (VIDEO).

Η "Sun" πραγματοποίησε αφιέρωμα στους πέντε κορυφαίους σκόρερ του 2018 και στη σχετική λίστα δύο ήταν τα παράδοξα. Πρώτον ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής που μέσα στην προηγούμενη χρονιά, σε λιγότερα ματς, σκόραρε περισσότερο από τους Ρονάλντο, Μέσι, Λεβαντόφσκι και δεύτερον ότι ο Ντιόγκο βρίσκεται ανάμεσά του.

Λοιπόν, ο κύριος Μπαχντάντ Μπουνετζάχ εντός του 2018 αγωνίστηκε σε 40 επίσημα παιχνίδια και ανάγκασε τους αντίπαλους γκολκίπερ να μαζέψουν τις μπάλες μέσα από τις εστίες τους 59 φορές! Ο Αλγερινός αγωνίζεται στην Ελ Σαντ και έχει συμπαίκτη τον σπουδαίο, Τσάβι!

Κάτω από τον 27χρονο επιθετικό φιγουράρουν οι λαμπεροί Μέσι, Ρονάλντο, Λεβαντόφσκι με 51 (54 ματς), 49 (53 ματς) και 46 (ματς) γκολ αντίστοιχα. Όσον αφορά στον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Ντιόγκο, εκείνος έχει βρει τον... παράδεισο του στην Ταϊλάνδη και με τα χρώματα της Μπουριράμ Γιουνάιτεντ το '18 σε 51 παιχνίδια έβαλε 43 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Αλγερινό είχε γραφτεί στην πατρίδα του ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 15.000.000 ευρώ στην Αλ Σαντ για να τον αποκτήσει!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΧΝΤΑΝΤ ΜΠΟΥΝΕΤΖΑΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ