EURO 2020

Ο Μπαρέλα αποθέωσε τον Κιάερ για τη καθοριστική συμβολή στη διάσωση του Έρικσεν

Ο Νικολό Μπαρέλα με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Euro 2020 κόντρα στην Τουρκία (12 Ιουνίου 2021)
Ο Νικολό Μπαρέλα με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Euro 2020 κόντρα στην Τουρκία (12 Ιουνίου 2021) @2021ALBERTO LINGRIA/ASSOCIATION IMAGES

Ο Σίμον Κιάερ συνέβαλε σημαντικά στο να κρατηθεί στη ζωή ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικο χώρο την ώρα του Δανία - Φινλανδία και ο Ιταλός μέσος Νικολό Μπαρέλα τον αποθέωσε μέσα από τα social media.

Η ζωή είναι πάνω από χρώματα και κόντρες ποδοσφαιρικών ομάδων και μία απτή απόδειξη είναι το τρομακτικό σκηνικο που στήθηκε κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία, με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν και την άμεση αντίδραση των γιατρών αλλά και των συμπαικτών του που έσπευσαν να τον προστατέψουν δημιουργώντας μία ανθρώπινη ασπίδα κατά την αποχώρησή του με φορείο.

Ο Σίμον Κιάερ ήταν εκείνος που αντιλήφθηκε πρώτος τη σοβαρότητα της κατάστασης και δεν επέτρεψε να γυρίσει η γλώσσα του Έρικσεν φροντίζοντας να γυρίσει σε θέση ανάτασης πριν έρθουν οι διασώστες και η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση από αρκετούς συναδέλφους του.

Μεταξύ αυτών και ο Νικολό Μπαρέλα, με τον μέσο της Ίντερ να βάζει στην άκρη την τοπική αντιπαλότητα με την Μίλαν, στην οποία αγωνίζεται ο Δανός στόπερ, και να του στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

"Πέρα από τα χρώματα, συγχαρητήρια Σιμόν. Αρχηγός και πραγματικός άνθρωπος", έγραψε ο Ιταλός διεθνής μέσος για τον Κιάερ, που εκτός των άλλων ήταν εκείνος που φρόντισε να καθησυχάσει τη σύντροφο του Έρικσεν λίγες στιγμές αφότου εκείνη είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να δει το σύντροφό της.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ