ΡΟΜΑ

Ο Μουρίνιο αγόρασε στον Φέλιξ τα παπούτσια αξίας 800 ευρώ που του υποσχέθηκε

Ο Φέλιξ Αφένα-Γκιάν άνοιξε το ζευγάρι παπούτσια που του αγόρασε ο Ζοζέ Μουρίνιο
Ο Φέλιξ Αφένα-Γκιάν άνοιξε το ζευγάρι παπούτσια που του αγόρασε ο Ζοζέ Μουρίνιο PRINT SCREEN TWITTER

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κράτησε την υπόσχεσή του και αγόρασε στον Φέλιξ Αφένα-Γκιάν τα παπούτσια αξίας 800 ευρώ, που του υποσχέθηκε, για τα δύο γκολ του 18χρονου κόντρα στην Τζένοα.

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες η Ρόμα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Τζένοα (0-2) και υπεύθυνος γι' αυτό ήταν ο 18χρονος Γκανέζος, Φέλιξ Αφένα-Γκιάν. Ο νεαρός επιθετικός των "ροσονέρι" σημείωσε και τα δύο γκολ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, δικαιώνοντας τον προπονητή του για την απόφασή να τον περάσει στη θέση του Σομουρόντοφ στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έπειτα από το εκπληκτικό κρεσέντο του νεαρού, ο οποίος έγινε και ο πρώτος παίκτης γεννημένος το έτος 2003 που βρίσκει δίχτυα σε αγώνα του Καμπιονάτο, τον αποθέωσε και υποσχέθηκε ότι θα του αγοράσει: "ένα ζευγάρι παπουτσιών που του αρέσουν πολύ και είναι πολύ ακριβά, κοστίζουν γύρω στα 800 ευρώ".

Την υπόσχεση αυτή έκανε πράξη μία ημέρα αργότερα(22/11), αγοράζοντας και δίνοντας στον νεαρό τα παπούτσια που του άρεσαν.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ