ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Μίμης Δομάζος στο SPORT24 μόνο για την ΑΕΚ: "Ο Ολυμπιακός φοβόταν να παίξει μαζί μας, γι' αυτό δεν κατέβηκε στο μπαράζ του 1979"

Ο Μίμης Δομάζος στο SPORT24 μόνο για την ΑΕΚ: "Ο Ολυμπιακός φοβόταν να παίξει μαζί μας, γι' αυτό δεν κατέβηκε στο μπαράζ του 1979"
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Μίμης Δομάζος σε μία απολαυστική συνέντευξη στο SPORT24 για τον ενάμιση χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και για το περίφημο μπαράζ του 1979 με τον Ολυμπιακό.

Ο Στρατηγός Μίμης Δομάζος θα είναι πάντα δοξασμένος για τα σπουδαία κατορθώματά του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Υπήρχε ωστόσο και η ξεχωριστή θητεία του στην ΑΕΚ, για την οποία μιλά εκ βαθέων στο SPORT24, διηγούμενος στιγμές από τον ενάμιση χρόνο παίζοντας με τα κιτρινόμαυρα.

"Δεν ήταν δύσκολο για μένα να αποφασίσω. Είχα την πίκρα μου, αλλά από το μυαλό μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν μου περνούσε. Μπορεί και να συνέβαινε αν δεν εμφανιζόταν ο Μπάρλος να μου μιλήσει για την ΑΕΚ. Τη στιγμή που μου πέταξε την ιδέα όμως, είχα ήδη αποφασίσει. Ναι, θα έρθω, του είπα. Τα είπαμε για λίγο και μετά από μερικές ημέρες υπέγραψα. Ε, όχι και τελειωμένος στα 36 μου επειδή κάποιοι το ήθελαν έτσι". Μιλά επίσης για το περιβόητο μπαράζ του 1979, στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να παίξει και λέει μα σιγουριά "έτρεμαν την ΑΕΚ τότε, γι' αυτό δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο".

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Βαγγέλης Αρναούτογλου

Video Production: Χρήστος Πανάγος

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ