ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μίκα Ρίτσαρντς αποκάλυψε ότι σε μια νύχτα ξόδεψε 115.000 ευρώ

Manchester City's Micah Richards left, and Bayern Munich's Frank Ribery battle for the ball during the Champions League group D soccer match at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, Oct. 2, 2013. (AP Photo/Clint Hughes)
Manchester City's Micah Richards left, and Bayern Munich's Frank Ribery battle for the ball during the Champions League group D soccer match at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, Oct. 2, 2013. (AP Photo/Clint Hughes) AP

Ο Μίκα Ρίτσαρντς αποκάλυψε στο στο Match of the Day Top 10 podcast με τον Γκάρι Λίνεκερ και τον Άλαν Σίρερ το ποσό των 115.000 ευρώ σε μια νύχτα στο Λος Άντζελες απλά και μόνο για διασκέδαση.

Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής, Μίκα Ρίτσαρντς, έκανε μια αποκάλυψη για τα χρήματα που μπορεί να ξοδέψει ένας νεαρός παίκτης που βλέπει τις αποδοχές του να εκτοξεύονται. Μιλώντας στο Match of the Day Top 10 podcast με τον Γκάρι Λίνεκερ και τον Άλαν Σίρερ, ανέφερε πως σπατάλησε 115.000 ευρώ σε μια βραδιά στο Λος Άντζελες απλά και μόνο για να διασκεδάσει.

Ο ίδιος μπήκε στην πρώτη ομάδα της Σίτι λίγο πριν την αναλάβουν οι σημερινοί ιδιοκτήτες της, με τα χρήματα να ρέουν γύρω από τον σύλλογο και τους παίκτες να απολαμβάνουν τεράστια ποσά. Ο Ρίτσαρντς ήταν ένας από τους δικαιούχους, καθώς είδε τον εβδομαδιαίο μισθό του να δεκαπλασιάζεται ενώ ήταν ακόμη στην εφηβεία και παραδέχεται ότι συνέβη πολύ νωρίς όλο αυτό.

Έτσι, λοιπόν, όταν βρέθηκε με πολλά χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό, δεν δίστασε να ξεφύγει και να ξοδέψει ένα αδιανόητο ποσό για ποτά και φαγητά.

Ο Ρίτσαρντς έκανε το ντεμπούτο του στη Μάντσεστερ Σίτι σε ηλικία μόλις 17 ετών, στην αρχή της σεζόν 2005-06 και υπέγραψε μεγάλο χρονικά συμβόλαιο την επόμενη σεζόν. Έπαιξε μαζί με τους Σέρχιο Αγκουέρο και Βινσέντ Κομπανί για πολλά χρόνια και εντέλει αποσύρθηκε μόλις στα 31 του ύστερα από έναν τραυματισμό του με την Άστον Βίλα.

"Μου δόθηκαν πολύ νωρίς τόσα πολλά χρήματα.. Πήγα από 5.000 λίρες την εβδομάδα στις 50.000 λίρες την εβδομάδα και ήμουν μόλις 18 ετών.", ανέφερε μεταξύ άλλων. Αφού τόνισε πως γενικά δεν σπατάλησε την περιουσία του και έχει χρήματα, εντούτοις όταν έβγαινε έξω, η κατάσταση ήταν διαφορετική.

"Ήταν διαφορετικά γιατί βγαίνεις έξω και αγοράζεις τους πάντες. Θέλεις να είσαι ο άντρας της πόλης. Πήγα στο Λος Άντζελες μια φορά και ειλικρινά σε μια νύχτα ξοδέψαμε 115.000 ευρώ. Ειλικρινά, μόνο για να πιούμε και να περάσουμε καλά".

Ο Ρίτσαρντς έμεινε στη Σίτι μέχρι το τέλος της σεζόν 2014-15, κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας το 2011 και τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ το 2012. Μετά από ένα χρόνο δανεικός στη Φιορεντίνα, μετακόμισε στη Βίλα Παρκ το 2015 και βίωσε τον υποβιβασμό από την Premier League πριν τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που έφερε και το φινάλε στην καριέρα του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ