ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Μέσι ζήτησε από τον Τσάβι να μεσολαβήσει για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2020 MANU FERNANDEZ / POOL PHOTO / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι τηλεφώνησε στον Τσάβι, προκειμένου να μεσολαβήσει για το ενδεχόμενο πιθανής επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή Chiringuito.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσάβι, κατά την οποία διαπραγματεύτηκε και συζήτησε με τον Καταλανό τεχνικό την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο δημοσιογράφος Εντουάρντο Ίντα αποκάλυψε στην ισπανική εκπομπή Chiringuito πως ο Αργεντινός σταρ ήταν εκείνος που κάλεσε τον προπονητή των "μπλαουγκράνα" και άλλοτε συμπαίκτη του, ζητώντας του να μεσολαβήσει για να γυρίσει στη Βαρκελώνη.

Ο Καταλανός ωστόσο, του εξήγησε πως πρώτα θα πρέπει να μιλήσει με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα. Μέχρι στιγμής όμως, ο ισχυρός άντρας της Μπαρτσελόνα δεν έχει τηλεφωνήσει στον Αργεντινό.

Ο Μέσι αποχώρησε από τους Καταλανούς το περασμένο καλοκαίρι και υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ