ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

Ο Μέσι θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στη Βραζιλία

Ο Μέσι πανηγυρίζει αφού σκόραρε με την εθνική Αργεντινής απέναντι στη Βολιβία
Ο Μέσι πανηγυρίζει αφού σκόραρε με την εθνική Αργεντινής απέναντι στη Βολιβία © 2021 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι, θα είναι στην ενδεκάδα της Αργεντινής, όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/11) θα υποδεχθεί στο Σαν Χουάν τη Βραζιλία, για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Ο αρχηγός της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, θα είναι στην ενδεκάδα της τα ξημερώματα της Τετάρτης (01:30, 17/11) στον αγώνα με τη Βραζιλία για τα προκριματικά της ζώνης της Νότιας Αμερικής.

Αυτό δήλωσε στους δημοσιογράφους ο προπονητής της "αλμπισελέστε", Λιονέλ Σκαλόνι, ο οποίος πάντως έκανε παρόμοια σχόλια, πριν τον τελευταίο αγώνα εναντίον της Ουρουγουάης, με τον Μέσι να μπαίνει αλλαγή στο 74'.

Ο Σκαλόνι επανέλαβε ότι ο 34χρονος έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός των δύο τελευταίων αγώνων της Παρί Σεν Ζερμέν και είναι έτοιμος για να παίξει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ήταν σωματικά ικανός και για το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά στο τέλος αποφασίσαμε ότι το καλύτερο ήταν να παίξει λίγα λεπτά, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος με την Βραζιλία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι η ομάδα που οδηγεί τα προκριματικά και έχουν ήδη περάσει στους τελικούς", ανέφερε ο Σκαλόνι.

Η Αργεντινή είναι δεύτερη στον προκριματικό όμιλο 10 ομάδων της Νότιας Αμερικής, έξι βαθμούς πίσω από τη Βραζιλία, η οποία είναι η μόνη ομάδα που έχει εξασφαλίσει τη θέση της στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες των προκριματικών προκρίνονται αυτόματα στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του επόμενου έτους και αυτή που βρίσκεται στην πέμπτη θέση πηγαίνει σε play-off.

Η Αργεντινή είναι αήττητη σε 26 παιχνίδια, μια σειρά που περιλαμβάνει τη νίκη με 1-0 επί της Βραζιλίας στον τελικό του Copa America στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον περασμένο Ιούλιο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ