ΑΕΚ

Ο Μελισσανίδης θέλει Ριζούπολη

Ο Μελισσανίδης θέλει Ριζούπολη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθυμεί η ΑΕΚ να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Ριζούπολη.

Όπως είναι λογικό μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ το ΟΑΚΑ δεν ενδείκνυται για έδρα της ομάδας ειδικά αν θα πέσει στην Γ’ Εθνική.

Γι' αυτόν τον λόγο επιθυμία του "Τίγρη" είναι η Ένωση τα δύο χρόνια που θα αγωνίζεται η ομάδα σε κατώτερες κατηγορίες από την Super League να έχει ως έδρα στη Ριζούπολη.

Το ΟΑΚΑ έτσι κι αλλιώς δεν αποτελούσε έδρα για την ΑΕΚ, καθώς ήταν κρύο και απρόσωπο και από την στιγμή που η ομάδα δεν θα βρίσκεται πλέον στη μεγάλη κατηγορία δεν υπάρχει και πιθανότητα να παραμείνει σε αυτό.

Στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι η Ένωση με την επιστροφή της στη Super League να έχει και το δικό της γήπεδο, ωστόσο μέχρι τότε η Ριζούπολη αποτελεί ιδανική λύση για τους Κιτρινόμαυρους, αλλά και για τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι θα βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στο όνειρο.

Μάλιστα, το σκεπτικό του «Τίγρη» είναι οι Ενωσίτες οπαδοί πηγαίνοντας στη Ριζούπολη να περνούν από τη Νέα Φιλαδέλφεια και να βλέπουν τα έργα ανέγερσης του γηπέδου έτσι ώστε να παίρνουν δύναμη για τη συνέχεια και να μην απογοητεύονται.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ