ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάρκο Ντι Μπέλο στο Αντβέρπ - Ολυμπιακός, ο Ρόιτ Σάγκι στο ΠΑΟΚ - Λίνκολν

Referee Marco Di Bello, shows a yellow card to Udinese's Maurizio Domizzi, during the Serie A soccer match between Udinese and Atalanta at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 23, 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Referee Marco Di Bello, shows a yellow card to Udinese's Maurizio Domizzi, during the Serie A soccer match between Udinese and Atalanta at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Feb. 23, 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP PHOTO/PAOLO GIOVANNINI

Ο 40χρονος Ιταλός, Μάρκο Ντι Μπέλο, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA ορίστηκε στον αγώνα της Αντβέρπ με τον Ολυμπιακό (9/12, 19:45). Ο 31χρονος Νορβηγός, Ρόιτ Σάγκι, θα διευθύνει το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν (9/12, 22:00).

Ο Ιταλός, Μάρκο Ντι Μπέλο, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Αντβέρπ με τον Ολυμπιακό (9/12, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από το SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, όπου η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στην πρώτη θέση. Ο 40χρονος είχε σφυρίξει το Ρόμα - Ίντερ 0-3 το περασμένο Σάββατο στο Ολίμπικο.

Την 1η Ιουλίου 2020 είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-2 για τα playoffs της Super League Interwetten, ενώ δεν έχει σφυρίξει ποτέ ελληνική ομάδα στο παρελθόν. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντανιέλε Μπιντόνι, Αλμπέρτο Τεγκόνι, στο VAR θα βρίσκονται οι Μίκαελ Φάμπρι, Φάμπιο Μαρέσκα και τέταρτος θα είναι ο Ροσάριο Αμπίσο.

Εξάλλου, ο 31χρονος Νορβηγός, Ρόιτ Σάγκι, θα είναι ο άρχων του αγώνα στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λίνκολν (9/12, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24), όπου για τον Δικέφαλο το τρίποντο αποτελεί επιτακτική ανάγκη για να συνεχίσει στο Europa Conference League. Ανήκει στην τρίτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του αγώνα ευρωπαϊκών ομίλων. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γκέιρ Ίσακσεν, Μόρτεν Γένσεν και τέταρτος ο Τομ Χάραλαντ Χάγκεν.

24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE EUROPA LEAGUE ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ