ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαραντόνα αντιμετωπίζει την κατάθλιψη με υπνοθεραπεία!

Argentinian soccer legend Diego Maradona and his girlfriend Rocio Oliva arrive for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
AP Photo/Dmitri Lovetsky AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Ρεπορτάζ στην Αργεντινή αποκαλύπτουν γιατί ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της ομάδας που προπονεί στο Μεξικό.

Στην αργεντίνικη τηλεοπτική εκπομπή "Involucrados" ειπώθηκε ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα δίνει μάχη με την κατάθλιψη λόγω απανωτών οικογενειακών προβλημάτων.

Η κατάθλιψη είναι ο βασικός λόγος, λοιπόν, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του Ντιεγκίτο που δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση των Ντοράντος.

Ο δημοσιογράφος Λουίς Βεντούρα υποστήριξε ότι ο Μαραντόνα έχει μαλώσει με τα παιδιά και τη μητέρα των παιδιών του, ενώ ζητήματα έχουν παρουσιαστεί και με την σύντροφό του, Ρότσιο Ολίβα.

Συγκεκριμένα, η Ολίβα που υπέγραψε συμβόλαιο για να παίξει ποδόσφαιρο στην γυναικεία ομάδα της Ρίβερ Πλέιτ φέρεται να έδωσε τελεσίγραφο στον Μαραντόνα, τονίζοντας του ότι ή θα πάει στο Μεξικό ή θα μείνει μαζί της στην Αργεντινή...

Ο Μαραντόνα, μάλιστα, παρουσιάζεται να επέλεξε τη δουλειά του αντί για την Ρότσιο Όλιβα. Ο Βεντούρα είπε επίσης ότι ο πρώην σταρ της Νάπολι αυτή τη στιγμή παλεύει την κατάθλιψη με υπνοθεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ