ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μαντσίνι "ανακάλυψε" τον Ρετέγκι και τον έβαλε στο στόχαστρο των Ίντερ, Μίλαν και Λάτσιο

Ο Μαντσίνι "ανακάλυψε" τον Ρετέγκι και τον έβαλε στο στόχαστρο των Ίντερ, Μίλαν και Λάτσιο
@2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο φορ της Τίγκρε, Ματέο Ρετέγκι, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα δύο πρώτα παιχνίδια του με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας, γεγονός που έχει δελεάσει αρκετές παραδοσιακές δυνάμεις του Καμπιονάτο να μπουν άμεσα στην κούρσα της απόκτησής του.

Η μοίρα (τραυματισμοί, ντεφορμάρισμα παικτών) τα έφερε έτσι ώστε η εθνική Ιταλίας να... ξεμείνει από λύσεις στην επίθεση αυτή την εποχή και το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό της γειτονικής χώρας να γνωρίσει ένα δικό του παιδί που έπαιζε στην... ξενιτιά.

Ο λόγος για τον Ματέο Ρετέγκι, με τον 23χρονο επιθετικό της Τίγκρε (δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς) να έχει αγωνιστεί σε συλλογικό επίπεδο μόνο στην Αργεντινή και να αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να του δίνει φανέλα βασικού και εκείνον να σκοράρει τόσο απέναντι στην Αγγλία όσο και με την Μάλτα.

Έγινε μάλιστα ο τέταρτος παίκτης των ατζούρι που σκοράρει και στα δύο πρώτα παιχνίδια του με την εθνική ομάδα της χώρας του, με το ρεπορτάζ στην Ιταλία να αναφέρουν πως οι εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν.

Τουναντίον, η Μίλαν και η Ατλέτικο ήταν από τις πρώτες που εξέφρασαν ενδιαφέρον, με την "Corriere dello Sport" να αναφέρει πως η Ίντερ είναι η ομάδα που έχει αυτή τη στιγμή προβάδισμα για την απόκτησή του αλλά ταυτόχρονα υπάρχει ενδιαφέρον και από την Λάτσιο.

"Ο βοηθός αθλητικού διευθυντή στην Ίντερ, Ντάριο Μπάτσιν, ήταν φαν του Ρετέγκι εδώ και καιρό και υπάρχουν ήδη επαφές με την Τίγκρε και εκπροσώπους του παίκτη", υπογραμμίζει με σημερινό ρεπορτάζ της η εφημερίδα, με τον πατέρα του παίκτη, Κάρλος, να φιλοξενείται από την πλευρά του σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό και να δηλώνει:

"Το ενδιαφέρον της Ίντερ; Το μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστικά στην Τίγκρε και στην εθνική Ιταλίας. Θα πρέπει να παραμείνει ήρεμος και προσγειωμένος. Το μόνο που πρέπει να έχει στο μυαλό του είναι το πώς θα μαθαίνει και θα βελτιώνεται".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΙΝΤΕΡ ΜΙΛΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ