ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Μάκης Παυλάκης στο SPORT24: "Η Κηφισιά θα πάει για το καλύτερο δυνατό κόντρα στην ΑΕΚ"

Ο Ευθύμης Παυλάκης στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Διαγόρα στη Super League 2
Ο Ευθύμης Παυλάκης στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Διαγόρα στη Super League 2 INTIME

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της Κηφισιάς, Μάκης Παυλάκης, μίλησε στο SPORT24 για τη μεγάλη μονομαχία της ομάδας των Βορείων Προαστίων με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας και την ισοπαλία με τον Διαγόρα που θα πεισμώσει άπαντες ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Αντιμέτωπη με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1/12, 20:15, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE στο SPORT24) θα τεθεί την Τετάρτη η Κηφισιά στον πρώτο αγώνα για τους "16" του Κυπέλλου. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, που τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στη Super League 2, ούσα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από πέντε αγώνες, μπροστά μάλιστα από ΑΕΚ Β' και Παναθηναϊκό Β', θα αναμετρηθεί με τους παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη.

Ο Μάκης Παυλάκης αποτελεί σταθερή επιλογή του Νίκου Κούστα, ενώ είναι εκείνος που μοίρασε την ασίστ στον Μανώλη Καλλέργη για το "χρυσό γκολ" της Κηφισιάς στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κύπελλο.

Λίγα λεπτά μετά από το φινάλε της αναμέτρησης που βρήκε τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 0-0, ο Μάκης Παυλάκης μίλησε στο SPORT24. Ο 30χρονος μέσος αρχικά, στάθηκε στο πείσμα που θα βγάλει η ομάδα του απέναντι στους κιτρινόμαυρους, μετά την απώλεια των δύο βαθμών κόντρα στον Διαγόρα (0-0) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

"Δεν μπορώ ακριβώς να εξηγήσω τι δεν πήγε καλά με τον Διαγόρα. Βγάλαμε κάποιες φάσεις, ήμασταν άστοχοι. Αλλά έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά. Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μία καλή ομάδα της κατηγορίας. Έπαιξε λίγο ρόλο η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν βγάλαμε θεωρώ στο 100% αυτό που μπορούμε και μοιραία μείναμε στην ισοπαλία.

Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι το αποτέλεσμα αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας. Παιχνίδι που τελείωσε, δεν ξαναγυρίζει. Τώρα ήρθε η ισοπαλία. Τελείωσε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με την ΑΕΚ. Αντίθετα, πιο εύκολα θα μας πεισμώσει η ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ, παρά να μας ρίξει".

Πώς προσεγγίζουν αυτός κι οι συμπαίκτες του μια τέτοιου είδους αναμέτρηση (έχει κι ιστορικό χαρακτήρα άλλωστε) απέναντι στην Ένωση του Αργύρη Γιαννίκη;

"Όλοι γνωρίζουμε τι ομάδα είναι η ΑΕΚ. Μεγάλη, ιστορική ομάδα. Εμείς θα πάμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Αν είμαστε εμείς έτσι όπως πρέπει να είμαστε νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε αντάξια απέναντι στην κάθε ομάδα που θα βρεθεί μπροστά μας" παραδέχθηκε χαρακτηριστικά ο Μάκης Παυλάκης.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕΚ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ