ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου και το τεστ "αποφασίζουν" για τον Ζίβκοβιτς

Ο Άντριγα Ζίβκοβιτς είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις
Ο Άντριγα Ζίβκοβιτς είναι έτοιμος να μπει στις προπονήσεις INTIME

Άλλο ένα αρνητικό τεστ χρειάζεται ο Άντριγια Ζίβκοβιτς για να επανέλθει την Τρίτη στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση με τη Λίνκολν.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς επέστρεψε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη και από την Τρίτη θα τεθεί λογικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό στο διάστημα της παρουσίας του στην εθνική της πατρίδας του παρέμεινε σε απομόνωση μέχρι την περασμένη Παρασκευή.

Προκειμένου να του επιτραπεί να ταξιδέψει έπρεπε να έχει δυο αρνητικά τεστ, κάτι που έγινε.

Ο Ζίβκοβιτς θα κάνει ακόμη έναν διαγνωστικό έλεγχο για covid-19 και εφόσον το αποτέλεσμα είναι, όπως εκτιμάται, αρνητικό, θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται θα εξαρτηθεί το αν θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα με τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ την ερχόμενη Πέμπτη (16/9, 19:45 COSMOTE SPORT 3 HD, Match Center SPORT24) ή αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου προτιμήσει να τον προετοιμάσει για να τον έχει διαθέσιμο την Κυριακή στην Τρίπολη στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Το σίγουρο είναι ότι η απουσία του Σέρβου στην ήττα που γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν παραπάνω από εμφανής.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ