ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου απάντησε με φιλάκια και "δεν καταλαβαίνω" στις αποδοκιμασίες των οπαδών του Αστέρα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την Super League | 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την Super League | 19 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ένα απρόοπτο σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών δηλώσεων του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα, με οπαδούς των γηπεδούχων να τον αποδοκιμάζουν και τον Ρουμάνο να απαντάει με φιλιά προς την εξέδρα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε υψηλά στάνταρντ απόδοσης και θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει από την Αρκαδία έχοντας απώλεια βαθμών ωστόσο μπόρεσε να κρατήσει -έστω και δύσκολα- το προβάδισμα που πήρε με το εύστοχο πέναλτι του Βιεϊρίνια και να πάρει την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League Interwetten.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το ματς, μπροστά στην κάμερα της Nova, πως βάσει της εικόνας της αναμέτρησης, πως η ομάδα του μπορεί να αισθάνεται τυχερή με το τελικό αποτέλεσμα.

Πέρα πάντως από τις δηλώσεις του στις οποίες δεν έκρυψε πως ο Αστέρας θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του, ο Ρουμάνος έκλεψε την παράσταση για ακόμα ένα λόγο: και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του υπήρχαν φίλοι των γηπεδούχων που τον αποδοκίμαζαν χρησιμοποιώντας και υβριστικές εκφράσεις, με τον ίδιο να απαντάει με φιλιά στο γιουχάισμα και να τους λέει "δεν καταλαβαίνω".

Η αντίδραση του Λουτσέσκου από τα 30'' του video:

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ